• okt01

  5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

  Der er ingen tvivl om, at Thailand er et paradis på jorden. Det fantastiske land har det hele: En utrolig gæstfrihed, smuk natur, fantastisk dyreliv, nogle af de bedste strande i verden, øde afsides øer, lækker mad, og det bedste af det hele? Du får virkelig value for money. Seriøst, what's not to like?

  Thailand har været en turistmagnet de sidste mange år, især i højsæsonen mellem december og april, hvor folk søger væk fra den kolde vinter. Og vi forstår virkelig godt hvorfor! Smilets land har en fantastisk gæstfrihed og atmosfære, og sammenlignet med mange andre lande, så får du virkelig valuta for pengene her. Hvis du gerne vil gøre din Thailand-tur helt speciel, så læs hvilke ting, du bør opleve her!

  KILROY giver dig her 5 fede aktiviteter, du bør opleve i Thailand.

  1. D... Læs mere
 • okt01

  5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

  Gør en forskel for lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt, mens du er i Thailand. Det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til thai-kulturen og udvikle dig personligt samtidig med, at du gør en forskel. For at få det meste ud af dit ophold i Thailand, bør du arbejde frivilligt først, og her... Læs mere
 • sep25

  5 rejseoplevelser der sparker benene væk under dig!

  Vi ved, hvad du tænker på! Du vil gerne ud og rejse! Men ikke bare for at rejse. Nej, du vil have en oplevelse, der sparker benene væk under dig. Sådan virkelig væk. Og det kan vi godt forstå. Led ikke længere - KILROY giver dig 5 rejseoplevelser, der efterlader dig med denne følelse.

  1. Bestig Kilimanjar... Læs mere
 • aug09

  Et anderledes road trip i USA - US Route 83

  Kan du godt lide tanken om at opleve et helt anderledes road trip i USA? Er du lidt imod alt hvad der er mainstream? Så er dette edgy road trip måske noget for dig.

  Ruten vi beskriver forneden, er også kendt som "Ruten Mod Ingenmandsland" eller på engelsk "The Road to Nowhere", men lad dig ikke forvirre af navnet, der venter dig masse... Læs mere
 • maj16

  10 tips til det ultimative road trip i USA

  1. Friheden ved road trip - med en rejseplan Der er ikke noget bedre end den følelse af frihed, som man får med et legendarisk road trip. Det er en klassisk måde at rejse på, hvor man selv er herre over hvilke ting man vil se og i hvilket tempo. Når det er sagt, så vil selv de bedste road trips blive endnu bedre, hvis man har lave... Læs mere
 • dec29

  Last minute-rabat på buspas i New Zealand


  Gode rabatter på dit buspas i New Zealand Til og med den 5. januar 2017, har vi store rabatter på de mest populære buspas med Kiwi Experience i New Zealand. Buspasset er til dig, der gerne vil opleve det bedste af det ultra-smukke land sammen med andre backpackere. Stemningen på busserne er helt i top, og du kan være sikker p... Læs mere
 • dec28

  De 10 mest populære artikler i 2016

  2016 er ved at gå på hæld, og vi har været en tur igennem datamaskinen for at se hvilke artikler, der har været mest populære hos jer læsere i løbet af året. Her får du de 10 mest læste artikler.

   

  Følg med på vores Facebookside, så er du altid opdateret med det fedeste rejsestof. 

 • dec27

  7 Instagram-pletskud på dit road trip i USA

  Har du også en tendens til at tænke i små, kvadratiske Instagram-billeder på dine rejser? Vi har fundet 7 atypiske spots i USA, hvor du kan få de absolut bedste "Travelgrams".

  1. Antelope Canyon, Arizona
  Dette specielle naturfænomen er enhver fotografs drøm! Klippevæggenes bløde former og det helt særlige sollys,... Læs mere
 • dec22

  12 grunde til at rejser gør dig lykkelig

  Får du også en helt særlig lykkefølelse, lige efter du har bestilt en rejse? Det gør vi i hvert fald hos KILROY. Der er utallige grunde til, at rejser gør dig til et lykkeligere menneske, og vi har fundet 12 af de bedste.

  1. Bedre selvtillid Du har sikkert oplevet uforudsete situationer på dine rejser - lige gyldigt om alt ha... Læs mere
 • dec20

  9 meget anderledes juletraditioner fra hele verden

  Julen står for døren, og for flere af os betyder det, at vi har lagt december måneds eksamener eller arbejdsopgaver på jobbet bag os, således at vi er klar til at holde en god gammeldags dansk jul - med alle de traditioner, som det nu indebærer.

  Det er dog ikke de helt samme traditioner, man finder i resten... Læs mere
Kontakt