• dec08

  10 ultimative skidestinationer udenfor Europa

  Drømmer du dig væk til bjerge dækket af det fineste puddersne? Selv om Europa er kendt for sine mange gode skisportssteder, findes der en hel verden af andre muligheder - bogstaveligt talt. Vi har fundet 10 af vores favoritter til dig! 

  1. Canada Skisæson: november - maj

  Canada er nummer 1 for mange, når det kommer til skidestinationer, for der findes utallige steder med snegaranti i det enorme land. Det mest kendte er området Whistler tæt på Vancouver. Det er Nordamerikas største, og de Olympiske vinterlege blev afholdt her i 2010. Med over 200 løjper kommer du aldrig til at kede dig!

  Hvis du er på jagt efter en udfordring og er en habil skiløber, kan du teste dine skills ved Revelstoke eller Fernie, hvor der er stejle og upreparerede løjper. 

  Sun Peaks et godt alternativ for ny... Læs mere
 • okt30

  Hvilken af disse 10 rejsestereotyper er du?

  Hvor mange sjove backpackere har du efterhånden hængt ud med på dine rejser? Præcis. Mange. Derfor har du med garanti mødt mange af disse stereotyper på din vej - og én af dem er højst sandsynligt dig selv!

  1. Den ensomme vandrer Den frie sjæl, som foretrækker at følger vindens retning fra dag til dag. Ingen bekymrer sig... Læs mere
 • okt01

  5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

  Der er ingen tvivl om, at Thailand er et paradis på jorden. Det fantastiske land har det hele: En utrolig gæstfrihed, smuk natur, fantastisk dyreliv, nogle af de bedste strande i verden, øde afsides øer, lækker mad, og det bedste af det hele? Du får virkelig value for money. Seriøst, what's not to like?

  ... Læs mere
 • okt01

  5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

  Gør en forskel for lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt, mens du er i Thailand. Det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til thai-kulturen og udvikle dig personligt samtidig med, at du gør en forskel. For at få det meste ud af dit ophold i Thailand, bør du arbejde frivilligt først, og her... Læs mere
 • sep25

  5 rejseoplevelser der sparker benene væk under dig!

  Vi ved, hvad du tænker på! Du vil gerne ud og rejse! Men ikke bare for at rejse. Nej, du vil have en oplevelse, der sparker benene væk under dig. Sådan virkelig væk. Og det kan vi godt forstå. Led ikke længere - KILROY giver dig 5 rejseoplevelser, der efterlader dig med denne følelse.

  1. Bestig Kilimanjar... Læs mere
 • aug09

  Et anderledes road trip i USA - US Route 83

  Kan du godt lide tanken om at opleve et helt anderledes road trip i USA? Er du lidt imod alt hvad der er mainstream? Så er dette edgy road trip måske noget for dig.

  Ruten vi beskriver forneden, er også kendt som "Ruten Mod Ingenmandsland" eller på engelsk "The Road to Nowhere", men lad dig ikke forvirre af navnet, der venter dig masse... Læs mere
 • maj16

  10 tips til det ultimative road trip i USA

  1. Friheden ved road trip - med en rejseplan Der er ikke noget bedre end den følelse af frihed, som man får med et legendarisk road trip. Det er en klassisk måde at rejse på, hvor man selv er herre over hvilke ting man vil se og i hvilket tempo. Når det er sagt, så vil selv de bedste road trips blive endnu bedre, hvis man har lave... Læs mere
 • dec29

  Last minute-rabat på buspas i New Zealand


  Gode rabatter på dit buspas i New Zealand Til og med den 5. januar 2017, har vi store rabatter på de mest populære buspas med Kiwi Experience i New Zealand. Buspasset er til dig, der gerne vil opleve det bedste af det ultra-smukke land sammen med andre backpackere. Stemningen på busserne er helt i top, og du kan være sikker p... Læs mere
 • dec28

  De 10 mest populære artikler i 2016

  2016 er ved at gå på hæld, og vi har været en tur igennem datamaskinen for at se hvilke artikler, der har været mest populære hos jer læsere i løbet af året. Her får du de 10 mest læste artikler.

   

  Følg med på vores Facebookside, så er du altid opdateret med det fedeste rejsestof. 

 • dec27

  7 Instagram-pletskud på dit road trip i USA

  Har du også en tendens til at tænke i små, kvadratiske Instagram-billeder på dine rejser? Vi har fundet 7 atypiske spots i USA, hvor du kan få de absolut bedste "Travelgrams".

  1. Antelope Canyon, Arizona
  Dette specielle naturfænomen er enhver fotografs drøm! Klippevæggenes bløde former og det helt særlige sollys,... Læs mere
Kontakt