• aug09

  Et anderledes road trip i USA - US Route 83

  Kan du godt lide tanken om at opleve et helt anderledes road trip i USA? Er du lidt imod alt hvad der er mainstream? Så er dette edgy road trip måske noget for dig.

  Ruten vi beskriver forneden, er også kendt som "Ruten Mod Ingenmandsland" eller på engelsk "The Road to Nowhere", men lad dig ikke forvirre af navnet, der venter dig masser af fede oplevelser.

  Route 83 - fra nord til syd Route 83 er en af de længste strækninger fra nord til syd i USA og den tager dig hele vejen fra den canadiske grænse, lige nord for byen Minot i staten North Dakota, og ned til Brownsville i staten Texas. I alt er det en køretur på lidt over 3.000 km - wow!

  Route 83 byder på smuk natur, charmerende små lokale byer, indianerstammer og regioner som ikke mange andre rejsende kommer til.

  Rejsen starter i North Dakota Even... Læs mere
 • jan28

  Vinderen af et rejsegavekort er....

  Af Emma
  De sidste par måneder har vi haft en konkurrence kørende, hvor man kunne teste sin paratviden om rejseforsikring.

  Hvordan rejser man sikrest, og hvad skal man undgå at gøre mens man rejser rundt?

  Ofte er det de små skader der kan gå hen og udvikle sig til noget større, hvis man ikke er opmærksom. Og det er ærgerligt!

  Derfo... Læs mere
 • jan25

  4 af de bedste skiområder i USA

  Af Emma
  Skisæsonen er over os og hvem drømmer ikke om en dag at prøve at stå på ski i USA. USA er ikke en typisk skidestination for folk i Skandinvien, men derfor skal du ikke snydes for at vide hvilke ski områder i USA du skal skrive på din bucketliste.

  Skisæsonen i USA er cirka den samme som i Europa fra november/december og frem til april.

  ... Læs mere
 • jan14

  Rejs rundt i USA med andre unge

  Bekymring: Du vil helt vildt gerne rejse rundt i USA under dit sabbatår og du vil helst rejse sammen med andre unge, men du har ikke nogen rejsemakker. What to do? 

  SVAR:

  Rejs i USA med andre unge KILROY har en fantastisk samarbejdspartner i USA som tager unge mellem 18 og 38 år (gennemsnitsalderen er 25 år) rundt i dette gigantiske land. P... Læs mere
Kontakt