Ny rute med Emirates til New Zealand

Ny rute med Emirates til New Zealand

Er New Zealand på din bucket list? Landet er uden tvivl en fed rejsedestination fyldt med oplevelser, smuk natur, adrenalin-kicks og eventyr! En rejse til New Zealand kan måske virke lang og ruten være kringlet med mange stops. Dette har Emirates nu lavet om på ved at introducere en direkte rute fra Dubai til Auckland - og prisen er endda budget-venlig!

Scor en billig flybillet til Auckland med Emirates:

Salgsperiode: 02.02.2016 - 16.02.2016
Rejseperiode: 01.03.2016 - 17.03.2016 og 28.03.2016 - 30.06.2016

Auckland, New Zealand

Fra 8.812 kr.
Auckland, New Zealand
En rejse til New Zealand vil give dig oplevelser for livet. Landet er fyldt med action for backpackere og andre unge rejsende: bungee jump, faldskærmsudspring, white water rafting og meget mere.
Bestil online Læs mere om Auckland

 

Prisen er afhængig af ledighed og er kun tilgængelige ved online booking, men vores rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe dig med hotel, buspas, camper-leje, oplevelser, rundrejser og gode rejseråd til New Zealand. Kontakt en rejsekonsulent.

Hotel & hostels i New Zealand

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at finde den bedste og billigste overnatning i New Zealand. Brug gerne vores hotel og hotel booking online eller tag kontakt til en rejsekonsulent.

Idéer til oplevelser

Vi har et bredt udvalg af rundrejser og oplevelser i New Zealand. Se eksempler forneden og hvis du drømmer om andet, kan vores rejsekonsulenter helt sikkert hjælpe dig.

Få hjælp til din rejse!
Kontakt os
Relaterede indlæg
Kontakt