• mar22

  10 tips til bedre rejsebilleder

  Et billede siger mere end tusind ord. Her er 10 tips til hvordan du bedst fanger de fede øjeblikke fra rejsen.

  1. Stå tidligt op
  Står du op før solen, kommer du til at få en unik oplevelse som syvsoverne må nøjes med at drømme om! Intet er smukkere end at se de første solstråler kysse landskabet ved morgengry, fx som her ved Bagan templerne i Myanmar.

  2. Planlæg Har du en idé om et billede du ønsker at tage, eller har du set et motiv du ønsker at genskabe? Gem et lignende billede på mobilen, så har du det tilgængeligt på rejsen og kan let genskabe / tage din version.

  3. Dybde skaber spænding i dit foto
  Ved at have elementer i både for- og baggrunden, som på dette foto fra Pushkar Street i Indien, skaber du en situation som gør motivet både mere levende og interessant.   4. Selfiestang (minus ... Læs mere
 • mar09

  Rejs billigt til Maldiverne på et eksotisk eventyr

  Af Emma
  Rejs billigt rundt i Maldiverne Drømmer du om at rejse til Maldiverne, men tænker at det er ALT for dyrt? Så har vi gode nyheder!
  Det ér nemlig muligt at rejse til og bo på Maldiverne, uden at det skal koste dig 4.000 kr. per nat i en watervilla.

  Livet ombord på båden Hos KILROY kan man opleve Maldive... Læs mere
 • mar03

  Oplev Rusland og den Transsibiriske Jernbane

  Har du allerede lagt planer for sommerferien? Hvis ikke, så har vores rejsekonsulenter et godt bud på en fed, uudforsket, varm og uforglemmelig eventyrrejse, som oven i købet er billig!

  Oplev den Transsibiriske Jernbane fra Moskva til Vladivostok Den Transsibiriske Jernbane er den oprindelige togrejse på tværs af hele 7 tidszo... Læs mere
Kontakt