• apr19

  Flyv direkte til USA med SAS

  Spar til på din rejse! Skip mellemlandingen og flyv direkte til USA. Med SAS kan du flyve direkte til både Miami (fra 29. september), New York, San Francisco, Chicago og Boston.

  København – Miami (fra 29. september - Fra 4.533 kr.)
  København - New York (Fra 4.368 kr.)
  København - San Francisco (Fra 5.900 kr.)
  København – Chicago (Fra 5.936 kr.)
  København - Boston (Fra 4.700 kr.)


  Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med booking og gode rejseråd og tips.

  Populære og anbefalede aktiviteter i USA I listen nedenfor finder du et par af vores mest populære oplevelser i USA.

  Billeje i USA - frihed på rejsen Et godt råd til dig der gerne vil have frihed på rejsen, er at leje en bil. Friheden giver dig mulighed for at stoppe hvor du har lyst, tage på spontane ture og udforske både natur og storby indenfor få timers kørsel. Vi kan hjælpe dig med både campervan, eller en fed bilmodel til din USA-rejse.

 • apr18

  Nyhed: Fitness Boot Camp i Thailand

  Leder du efter en aktiv ferie og en rejse med action? Kunne du godt tænke dig at komme i bedre form? Vil du udfordres, nå dine træningsmål og samtidig være under eksotiske himmelstrøg?

  Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka en halv time fra solrige Phuket, får du en sund og aktiv livsstil i varmen med andre sportsglade fra hele... Læs mere
 • apr18

  Superpriser til Asien og Afrika - fra 3395 DKK

  Turkish Airlines kører lige nu en superkampagne på flybilletter til udvalgte destinationer i Asien og Afrika til spotpriser! 

  Du kan komme af sted fra så lidt som 3395 DKK, og destinationerne tæller blandt andet Kuala Lumpur, Singapore, Johannesburg og Dar Es Salaam i Tanzania. 

  Tilbuddet gælder ved online b... Læs mere
 • apr13

  SPOTPRIS: Sejl i Kroatien - rejs to sammen og betal for én!

  Vil du gerne ud at rejse i juni eller september med andre unge? Vil du have sol, fest, bo ombord på en båd og se smukke kyster?

  I rejser to sammen men betaler kun for én. Der er tre afgange i 2016 til denne pris: 25. juni, 10. september og 17. september.

  Lige nu har KILROY en FED rabat på sejlads i Kroatie... Læs mere
 • apr08

  En uge med gratis adgang i USA's nationalparker

  Det officielle amerikanske organ, National Park Service, har annonceret, at der i anledningen af organisationens 100-års fødselsdag vil være gratis adgang til samtlige nationalparker i USA i dagene mellem den 16. og 24. april.

  Ud over gratis adgang, vil der i mange af nationalparkerne også være specifikke events, som led i ... Læs mere
 • apr07

  Fem oplevelser med lokal sjæl i Seoul

  Seoul er en af verdens største og mest pulserende storbyer. Med hele Seouls hovedstadsområde medregnet bor der omkring 25 millioner mennesker, hvilket gør metropolen til verdens andenstørste – kun overgået af Tokyos godt 37 millioner indbyggere. Her finder du fem oplevelser i Seoul, der vil give dig et lokalt kulturelt indspark, og som absolut SK... Læs mere
 • apr05

  Nyhed: Yogarejse til Thailand eller Indien

  Har din krop fortjent maksimal forkælelse (ja, den har!), så kan du hos KILROY som noget helt nyt tage på yogaferie til Indien. Her vil du blive grundigt instrueret i både teknikker til, og filosofien bag, den ældgamle disciplin, således du på egen hånd kan finde din inderste ro.

  Med yoga kommer du i total kontakt med både din egen krop o... Læs mere
Kontakt