Nyhed: Fitness Boot Camp i Thailand

Nyhed: Fitness Boot Camp i Thailand

Leder du efter en aktiv ferie og en rejse med action? Kunne du godt tænke dig at komme i bedre form? Vil du udfordres, nå dine træningsmål og samtidig være under eksotiske himmelstrøg?

Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka en halv time fra solrige Phuket, får du en sund og aktiv livsstil i varmen med andre sportsglade fra hele verden. 1, 2, 3 GO!

Hvor i Thailand ligger Fitness Boot Camp?

Cirka 35 minutters køretur fra Phukets turist madness og hektiske Bangla Road i Phuket ankommer du til Hot Yoga, Muay Thai skoler, hyggelige caféer med sund mad og lækre smoothies på menukortet. Selv barerne i området serverer proteinshakes. Fitness Boot Camp i Thailand er med andre ord et paradis for dig der elsker at træne, og så ligger det kun 10 minutter fra stranden - what more to ask for!

Hvem henvender Fitness Boot Camp sig til?

En fitnessrejse til Thailand henvender sig både til dig der allerede er i god form, og til dig som ønsker en ny livsstil, hvad enten du drømmer om at tabe dig, få flere muskler eller bare komme i bedre form. Fitness Boot Camp er for alle aldersgrupper. 

Hvordan foregår træningen?

Træning, tempo og program tilpasses dit niveau og dine mål. Sammen med en personlig træner skræddersyr I et program for hele opholdet som gennemgåes hver uge. Netop derfor anbefaler vi et par uger på Fitness Boot Camp så du ser synlige resultater og får en fed følelse. Din personlige træner har flere års erfaring i bagagen og kan rådgive dig i kost og ernæring, så det bliver nemmere at holde den gode form efter boot campen. 

Tag på fed boot camp i Thailand


Kondition og fitness på programmet

Der arrangeres flere træningssessioner på campen hver dag. Du får forskellig træning og varierede øvelser, så du får trænet hele kroppen. Hver lørdag kan du vælge en valgfri session på stranden og søndagen er afsat til restitution og afslapning ved poolen, i byen eller på stranden. Udover det ugentlige program, har du et to-etagers træningscenter til rådighed og centerets personlige træner er tidligere mester i thai bodybuilding, wohoo!

Forneden kan du se et eksempel på et ugeprogram:

Tag på aktiv ferie i Thailand og på sportsferie til Thailand

 

KILROY kan arrangere fed sportsferie i asien

Hvad er inkluderet i prisen? 

Du kan komme på Fitness Boot Camp i 1-8 uger, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at nu længere du bliver, jo billigere bliver dit ophold. 
Der serveres sund og lækker mad på boot campen. Derudover er følgende inkluderet i prisen:

  • Overnatning på singleværelse eller dobbeltværelse
  • Morgenmad og aftensmad hver dag (undtagen søndag som er hviledag)
  • Transport til og fra HKT lufthavnen i Phuket

1. Standard overnatning: 

Kom på fed træningslejr og boot camp i AsienHvis du vælger standard overnatning får du et rent og pænt værelse med air-condition, eget bad, køleskab, skrivebord, Wi-Fi, kabel-TV og balkon. Og en lækker pool udenfor. Denne indkvartering ligger blot 1 min. fra boot campen.

2. Boutique overnatning:

KILROY har aktive ferier i ThailandHvis du vælger at bo på det 4-stjernede "The Retreat", bor du i en lækker tropisk have med to pools, en restaurant og får service af høj kvalitet, ca. 5 min på cykel fra boot campen. Det er muligt at leje cykler under hele dit ophold.

5 gode grunde til at tage på boot Camp i Thailand

  1. Du opnår resultater! Allerede på få dage kan du mærke at din krop får det betydeligt bedre og du bliver stærkere. 
  2. Du får fantastiske faciliteter! Det handler ikke kun om blod, sved og tårer på Fitness Boot Camp i Thailand. Du skal også slappe af ved poolen, behandle dine trætte muskler med massage og spise lækker mad tilberedt af Thailands dygtige kokke. 
  3. Du får variende træning! Det kan være nemt at miste fokus, hvis træningen bliver kedelig og ensformig. På Fitness Boot Camp er træningen varierende, intens og du kan mærke at øvelserne udvikler sig eftersom du bliver stærkere. Dette holder din motivation kørende på lang sigt.
  4. Du får et fedt socialt liv! På Fitness Boot Camp er I flere i samme båd. Alle vil gerne sigte mod det samme - at komme i bedre form. Sammen får I en fed følelse af fællesskab og støtte for hinanden, som du ikke havde opnået i et træningscenter herhjemme. Måske får du endda venner for livet fra andre steder i verden.
  5. Du får sunde vaner! Du får frihed til at tage dine egne valg for træningen på Fitness Boot Camp, hvilket kan inspirere dig til at sætte mål for dig selv. Du er involveret i din træningsplan og får følelsen af, ikke at ville skuffe dig selv eller din træner. Og du tager dine gode vaner med dig videre. Den aktive ferie i Thailand bliver starten på et sundere jeg!

 

Er du klar?
Hør mere hos os!
Relaterede indlæg
Kontakt