SPOTPRIS: Sejl i Kroatien - rejs to sammen og betal for én!

SPOTPRIS: Sejl i Kroatien - rejs to sammen og betal for én!

Vil du gerne ud at rejse i juni eller september med andre unge? Vil du have sol, fest, bo ombord på en båd og se smukke kyster?

I rejser to sammen men betaler kun for én. Der er tre afgange i 2016 til denne pris: 25. juni, 10. september og 17. september.

Lige nu har KILROY en FED rabat på sejlads i Kroatien, hvor I sejler i det smukke Adriaterhav i syv dage med halv forplejning (7 x morgenmad og 7 x frokost), oplevelser og logi inkluderet i prisen. Med i prisen er også en guidet tur i Dubrovnik og en vinsmagning i Korcula. Der er desuden mulighed for at tilkøbe flere oplevelser på rejsen.

Rabatten gælder, så længe der er ledige pladser. Så det er først-til-mølle - så skynd dig!

Tag din bedste ven, veninde, søster, bror, fætter eller kusine under armen, og sejl fra Split på en af ovennævnte datoer og betal kun for én person. 

 


Vær venligst opmærksom på, at rabatten ikke er fratrukket prisen der vises foroven. Kontakt en rejsekonsulent for at få den endelige pris!
Rejsedatoer i 2016: 25/6, 10/9 og 17/9.


Hvordan får jeg fat i rabatten?

Rabatten kan desværre ikke fås ved booking online, men du får den hos en af KILROYs dygtige rejsekonsulenter og du kan enten skrive til os, ringe på 70 15 40 15 eller besøge en af vores butikker i Odense, Aarhus eller KBH.
Eftersom flybilletterne ikke er inkluderet i prisen kan vores rejsekonsulenter hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Kroatien, give dig insidertips samt gode råd om rejseforsikring, hvis du ikke allerede lægger inde med denne.

Sejlads i Kroatien er en virkelig fed sommeraktivitet, og vi glæder os til at sende dig af sted på eventyr.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

 

sejlads i kroatien - sejle i kroatien - sejle med andre unge

Hop i det kroatiske øhav fra båden.

sejlads i kroatien - sejle med andre unge

Slap af ombord på båden, eller tag en dans ombord på dækket.

sejle i kroatien - sejle med andre unge

Tag på snorkeltur fra båden i det smukke kroatiske øhav.

Læs mere om sejlturen og programmet i Kroatien her:

Læs mere
Klik her!

 

Relaterede indlæg
Kontakt