• maj16

  10 tips til det ultimative road trip i USA

  1. Friheden ved road trip - med en rejseplan Der er ikke noget bedre end den følelse af frihed, som man får med et legendarisk road trip. Det er en klassisk måde at rejse på, hvor man selv er herre over hvilke ting man vil se og i hvilket tempo. Når det er sagt, så vil selv de bedste road trips blive endnu bedre, hvis man har lavet lidt research og planlagt en smule inden man rammer asfalten. Sørg for at lave en liste over ting, du gerne vil opleve. Det behøver ikke være en decideret rejseplan, men kan også blot være en liste til inspiration. Hvis du derimod ved, hvor du gerne vil hen, og hvilke ting du gerne vil se, så kan du spare både tid, besvær og måske endda penge på at være forberedt hjemmefra.

  2. Vælg den rigtige bil Hvilken bil drømmer du om at køre på road trip i USA med? En Mustang cabriolet, siger d... Læs mere
 • maj30

  Få afgange: Fedt frivilligprojekt i Sydafrika

  Har du lyst til at deltage i et spændende frivilligprojekt, mens du rejser på Sydafrikas Garden Route?

  Her er din mulighed for at deltage i et fantastisk to-ugers frivilligprojekt i Sydafrika. Bemærk, at der kun er mulighed for at tage af sted på to datoer. 

  21. juni 2016 3. juli 2016 SAVE, der organisere... Læs mere
 • maj18

  De 8 bedste steder i verden at dykke med hajer!

  Der er få ting, der kan sammenlignes med den følelse man får, når man oplever verden under havets overflade. Men én ting er at dykke rundt blandt klodens smukke koralrev, noget andet er, når man befinder sig i det store blå dyb sammen med nogle af de mest skræmmende naturskabninger; nemlig hajer!

  KILROY giver dig her de 8 ... Læs mere
 • maj17

  Nyhed: Fitnesspakke i Sydafrika

  Kunne du godt tænke dig at tilføje en uges aktiv ferie til din rejse? Og hvad siger du til, at dit fitnessprogram tager form i Sydafrika?

  Vores nye fitnesspakke er oplagt til dig, der både vil være aktiv men samtidig opleve nogle af alle de fede ting, som Sydafrika byder på. Fitnesspakken i Sydafrika er den bløde version af boot campen i Thailan... Læs mere
 • maj12

  Summer Escapes: Fitness & surf camp

  Vi introducerer Summer Escapes: Uimodståelige adventurerejser til de lækreste destinationer, pakket med de bedste oplevelser - alt sammensat af vores rejsekonsulenter. Dette uges escape:

  Thailand, Bali & Singapore 32 dage med fitness, afslapning og surf camp:

  Leder du efter et Summer Escape med den p... Læs mere
 • maj06

  6 hæsblæsende oplevelser til adrenalinjægeren

  Er du også typen, der ikke blot vil tilbringe hele rejsen på stranden? Eller typen der mener, at regnskoven skal ses fra oven og ikke fra bunden? Eller måske synes du, at det sjoveste ved at flyve er at hoppe ud i flere kilometers højde?

  Du har nok fanget temaet nu. KILROY har masser af aktiviteter i hele verden f... Læs mere
 • maj06

  Vinderen af en road trip rejse er...

  Deltog du i konkurrencen om at vinde dit livs road trip rejse? Vi har modtaget tusindvis af kreative, skøre og sjove indslag under #weirdwinningface, og vores KILROY jury har nu fundet en heldig vinder.

  Præmien: Et rejsegavekort på en road trip rejse til en værdi af 25.000 kr.
  Vinderen er: Sissel Kjelsbak (Vinderen er kontaktet via Instagram)  Tak til alle deltagerne. Følg med i kommende konkurrencer på Facebook og Instagram. 

 • maj03

  10 gode grunde til at du skal ud og arbejde frivilligt!

  At arbejde frivilligt i udlandet er utrolig givende på mange måder - og for mange mennesker. Med KILROY kan du være med til byggeprojekter i Laos, at afhjælpe økosystemet på Galapagos eller lære børn og unge at surfe i Sydafrika, for blot at nævne et par eksempler på frivilligt arbejde. 

  KILROY giver d... Læs mere
Kontakt