• okt01

  5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

  Der er ingen tvivl om, at Thailand er et paradis på jorden. Det fantastiske land har det hele: En utrolig gæstfrihed, smuk natur, fantastisk dyreliv, nogle af de bedste strande i verden, øde afsides øer, lækker mad, og det bedste af det hele? Du får virkelig value for money. Seriøst, what's not to like?

  Thailand har været en turistmagnet de sidste mange år, især i højsæsonen mellem december og april, hvor folk søger væk fra den kolde vinter. Og vi forstår virkelig godt hvorfor! Smilets land har en fantastisk gæstfrihed og atmosfære, og sammenlignet med mange andre lande, så får du virkelig valuta for pengene her. Hvis du gerne vil gøre din Thailand-tur helt speciel, så læs hvilke ting, du bør opleve her!

  KILROY giver dig her 5 fede aktiviteter, du bør opleve i Thailand.

  1. D... Læs mere
 • okt01

  5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

  Gør en forskel for lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt, mens du er i Thailand. Det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til thai-kulturen og udvikle dig personligt samtidig med, at du gør en forskel. For at få det meste ud af dit ophold i Thailand, bør du arbejde frivilligt først, og her... Læs mere
 • okt03

  Årets rejsefoto - Instagramkonkurrence

  Så er det tid til at kåre årets rejsefoto 2016! Temaet for konkurrencen er venskab og eventyr. Find dit allerbedste, og mest venskabelige, øjeblik fra 2016 frem, og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til KILROY på DKK 5000.

  Hvordan kan jeg deltage i konkurrencen?
  Alt du skal gøre for at deltage, er at uploade dit bud på e... Læs mere
 • sep28

  Nyhed: Ny crossfit bootcamp på Bali!

  Er du vild med crossfit? Og er du vild med at rejse? Så har vi en perfekt pakke til dig. Tag på crossfit bootcamp på tropiske Bali, og få et hårdt, smukt og kulturelt eventyr. 

  KILROY's fitness camps i Thailand og i Sydafrika har været en stor succes, og vi har sendt mange entusiastiske unge af sted på fitnesseventyr. Derfor har vi udvidet... Læs mere
 • sep23

  Flyv billigt til USA med British Airways

  Drømmer du om at opleve Halloween eller fejre American Christmas i New York? Hvad med nytår i Vegas efterfulgt af et road trip til San Francisco? Du kan også begynde året på en strand i South Beach, Miami. Mulighederne er uendelige!

  British Airways har lige nu vilde priser på deres billetter til USA. Der er specielt meget at s... Læs mere
 • sep15

  Billige ungdomsflybilletter til Thailand - fra DKK 4.406

  Står du og overvejer at tage til Thailand, så er der god grund til at slå til nu. KILROY har, i samarbejde med Qatar Airways, utrolig billige returbilletter til Bangkok, Krabi og Phuket. Bemærk: De billige flybilletter er kun tilgængelige for ISIC-studiekortholdere (studerende og unge under 30) og kan kun book... Læs mere
 • sep12

  13 grunde til at rejser er gode for din hjerne

  Et eller andet sted, har vi alle godt vidst, at det er sundt at rejse ud i verden, opleve nye ting og få udvidet horisonten. Og nu bakker videnskaben os endelig op! Læs de 13 fantastiske måder, hvorpå hjernen bliver påvirket af at rejse!

  Baseret på flere forskellige videnskabelige studier, er det nu sikkert og vist... Læs mere
Kontakt