5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

Gør en forskel for lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt, mens du er i Thailand. Det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til thai-kulturen og udvikle dig personligt samtidig med, at du gør en forskel. For at få det meste ud af dit ophold i Thailand, bør du arbejde frivilligt først, og herefter rejse rundt.

Vi tilbyder frivilligt arbejde i Thailand inden for samfund, natur og dyreliv. Projekterne, som vi støtter, gør en stor forskel med både kortsigtede og langsigtede målsætninger. Projekterne bliver organiseret af en række dedikerede lokale og internationale mennesker, og er blevet stærkere og stærkere i takt med, at antallet af frivilligtimer er øget markant. Dette er en unik mulighed for at se en anden side af det Thailand, du måsker kender i forvejen. Her kommer du tættere på lokalsamfundene, udfordrer dig selv og hjælper med at beskytte naturen eller dyrelivet til glæde for fremtidige generationer. 

KILROY giver dig her 5 populære frivilligprojekter i Thailand:

1. Coastal Conservation Project

arbejd frivilligt i ThailandBeliggende i den fantastiske kystprovins i Phang Nga, får du mulighed for at blive involveret i flere forskellige miljøforbedrende projekter med fokus på bæredygtighed. Opgaverne varierer og kan være alt fra oprydning på strande til oberservation af skildpadder - det er sæsonafhængigt. Minimumophold: 2 uger.

2. Dyreredningscenter (Petchaburi)

frivlligt arbejde med udsatte dyr i thailand

Dyreredningscenteret er hjem for en masse reddede fugle og dyr inkl. bjørne, gibbonaber, berberaber, desmerdyr, lemurer, leoparder og fiskekatte. Centeret stræber efter at tilbyde dyrene miljøer, der så vidt muligt minder om dyrenes naturlige omgivelser, og hvis det er muligt, forsøger man langsom at introducere dem for den vilde natur igen. Redningscenteret er placeret et par timer syd for Bangkok, og man skal minimum kunne afsætte 8 dage. 

3. Behandlingscenter for Elefanter

frivilligt arbejde med elefanter i thailand
Beskyttelsescenteret for elefanter tilbyder dyrlægehjælp og fungerer som et slags 'pensionat', hvor tamme elefanter er blevet reddet fra at være blev brugt til at tigge eller som deciderede turistattraktioner. For mange af elefanterne er det første gang nogensinde, at de har fået chancen for at bevæge sig frit omkring i naturen. Ophold her er minimum 8 dage.

4. Singburi - Byggearbejde og vedligeholdelse af børnehjem

frivilligt arbejde på børnehjem i thailand
Hovedfokus i dette projekt er opbygning og vedligheholdelse af skole, børnehjem og andre bygninger i byen Singburi. Der er altså primært tale om byggearbejde, men der er også mulighed for at undervise i engelsk på begynderniveau. Varighed er minimum 14 dage.

5. Singburi – Engelskundervisning i lokal skole

undervis i engelsk i thailand
Giv tilbage til lokalsamfundet og brug tid sammen med de lokale skolebørn. Her kan du få lov til at undervise i engelsk i én af de mange skoler i, og omkring, Singburi. Dette frivilligjob kræver minimum 28 dages ophold, men vi anbefaler, at du bliver længere.

 

Kontakt