• sep25

  5 rejseoplevelser der sparker benene væk under dig!

  Vi ved, hvad du tænker på! Du vil gerne ud og rejse! Men ikke bare for at rejse. Nej, du vil have en oplevelse, der sparker benene væk under dig. Sådan virkelig væk. Og det kan vi godt forstå. Led ikke længere - KILROY giver dig 5 rejseoplevelser, der efterlader dig med denne følelse.

  1. Bestig Kilimanjaro! Forestil dig, at du står på toppen af Afrikas højeste bjerg og kigger ud fra de 5895 meter. Turen til toppen er en eye-opener. Du kommer totalt i ét med den smukke og ubarmhjertige natur, og vi lover dig, at du har fået den vildeste oplevelse, når du har besteget Kilimanjaro!

  2. Frivilligt arbejde som del af rejsen KILROY tilbyder mange typer forskelligt frivililgt arbejde, og hvert eneste projekt vil efterlade dig med en følelse af at have bidraget positivt til lokalmiljøet, samti... Læs mere
 • okt31

  8 rejsegyserfilm du ikke vil se før du rejser

  Det er Halloween, og det betyder, at det er tid til en god gyser. Vi vil gerne advare dig på forhånd. Denne liste over 8 skrækfilm vil måske skræmme dig fra at rejse ud på eventyr. Men husk, det er bare fiktion. Eller er det? Ej, rolig nu - det er det!

  Eller er det? Muhahaha...

  Verden er et vidunderligt ste... Læs mere
 • okt28

  Rejs billigt til Filippinerne med Emirates - fra DKK 4.350.

  Filippinerne er enhver backpackers drøm med det krystalklare vand, de farverige fisk, og de mange tusinde øer, der bare venter på at blive udforsket. Trek op af vulkaner, slap af på de smukke sandstrande eller få nogle fantastiske dykkeroplevelser.

  Book din flybillet til Manila, Cebu eller Clark - eller besøg alle tr... Læs mere
 • okt24

  5 gode grunde til at besøge Filippinerne

  Er du klar til det ultimative paradiseventyr? Er du klar til at opleve de mere end 7000 spektakulære øer, der hver især byder på fantastisk natur, et rigt dyreliv og outstanding madoplevelser? Dit svar er temmelig sikkert 'ja', så her får du: Fantastiske Filippinerne!

  Filippinerne er et paradis bestående af mere end 7000 øer, ... Læs mere
 • okt18

  We have a winner! Årets rejsefoto 2016 er...

  I de sidste par uger, har vi haft en Instagramkonkurrence kørende, og nu er vi så endelig klar til at offentliggøre vores vinder af årets rejsefoto 2016 og et medfølgende rejsegavekort på 5000 kr. 

  Lad os starte med at sige, at det ikke har været nemt. Det har faktisk overhovedet ikke været nemt, hvis vi skal være helt ærlig... Læs mere
 • okt14

  Vigtig besked til rejsende i Thailand

  Thailands konge, King Bhumibol Adulyadej, er, efter længere tids sygdom, i går afgået ved døden i en alder af 88 år.

  King Bhumibol Adulyadej har med sine 70 år på posten, været den længtsiddende konge i monarkiets historie. De fleste thailændere har aldrig haft en anden konge, og forholdet mellem konge og befolkning har alle dage væ... Læs mere
 • okt06

  Mere forkælelse med yoga i Sri Lanka

  KILROY har udvidet yoga-sortimentet, og giver dig nu muligheden for også at dyrke den ældgamle disciplin i Sri Lanka. Lyder det godt? Det tænkte vi nok!

  I Ahangama på sydkysten af Sri Lanka starter dagen med en yogasession ved solopgang. Herefter har du fri tid til at gøre hvad du har lyst til. Du kan slappe af ved poolen, tage på stranden eller ta... Læs mere
Kontakt