5 gode grunde til at besøge Filippinerne

5 gode grunde til at besøge Filippinerne

Er du klar til det ultimative paradiseventyr? Er du klar til at opleve de mere end 7000 spektakulære øer, der hver især byder på fantastisk natur, et rigt dyreliv og outstanding madoplevelser? Dit svar er temmelig sikkert 'ja', så her får du: Fantastiske Filippinerne!

Filippinerne er et paradis bestående af mere end 7000 øer, den ene smukkere end den anden. Du får hele paletten af naturoplevelser, og kan både tilbringe tid på de smukkeste strande, se de vildeste rismarker, opleve den frugtbare jungle med fortryllende vandfald eller overnatte i de mest charmerende små landsbyer. Filippinerne har det hele!

Så tjek vores top 5 over fede aktiviteter på Filippinerne, og tag så selv af sted for at opleve det på egen hånd. Glem i øvrigt ikke at kigge efter de små spøgelsesaber eller tag en tur i en farverig jeepney - en blanding af en jeep og en bus. 

1. Kulturen i FilippinerneKultur i FilippinerneDen smilende filippinske befolkning lever deres liv i et spændende kulturelt mix, der sammensmelter de bedste traditioner fra den asiatiske, spanske og amerikanske kulturskat. Her får du alt fra maskeradebal og gadefester til mudderfestivaler og lokale talentshows i landsbyerne. Den filippinske kultur er højlydt og farverig, og befolkningen er ikke blege for at kombinere enhver fejring med dans og musik, så forbered dig på festlighederne. 

2. Ø-hop i Filippinerne
Ø-hop i Filippinerne

Uanset hvor du kigger hen blandt de tusindvis af øer, bliver du mødt at det mest spektakulære syn. Det er ganske enkelt umuligt at bestemme sig for, hvilket syn der er smukkest, når du er på ø-hop. Besøg Coron Island, El Nido, Olango, Bohol, Boracay... Ja, vi kunne blive ved. Hop ombord på en båd, og sejl fra ø til ø, og vælg så din favorit. Det sidste er sværere end man skulle tro. 

  • Vi anbefaler: Ø-hop i Filippinerne - fra DKK 8.245 (8 dage)
  • Vores tip: Få en oplevelse ud over det sædvanlige, og se om du kan komme til den øde vulkanø Batanes Island. Guimaras er en lidt lettere tilgengængelig ø, og tilbyder ligeledes en autentisk og rustik oplevelse. Øen går desuden for at være hovedstaden for mangoer i Filippinerne.

3. Dykning i Filippinerne
Dykning i Filippinerne

Der er ingen tvivl om, at du finder nogle af de bedste dykkerspots i hele verden blandt de mere end 7000 tropiske øer, som Filippinerne består af. Her får du virkelig smukke koralrev, ligesom der venter et fantastisk dyreliv under overfladen, og hvis du tager ud og dykke, kan du både se hajer, skildpadder og endda hvalhajer, hvis du er heldig.

  • Vi anbefaler: Lær at dykke i Moalboal - fra DKK 3.915 (5 dage)
  • Vores tip: Du kan dykke året rundt i Filippinerne, men det bedste tidspunkt er mellem november og juni. I disse måneder er vandet varmest, og du vil opleve den bedste sigtbarhed.

4. Frivilligt arbejde i Filippinerne
Frivilligt Arbejde i Filippinerne

Hvorfor ikke kombinere din rejse til Filippinerne med frivilligt arbejde? KILROY samarbejder med flere fede projekter i Filippinerne. Du kan enten undervise børn i engelsk, arbejde frivilligt i en børnehave eller hjælpe med byggearbejde. 

  • Vi anbefaler: Undervis i engelsk i Palawan - fra DKK 3.190 (14 dage)
  • Vores tip: Selvom minimumsopholdet på de fleste frivilligprojekter er to uger, anbefaler vi, at du dedikerer mindst fire uger af din tid. To uger flyver af sted for både dig og børnene, og inden du får set dig om, er dit ophold overstået.

5. Kombinér dykning og frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde i Filippinerne

Hvis du både er til dykning og frivilligt arbejde, og du ikke kan vælge, hvad du skal bruge din tid på, så har vi den perfekte løsning til dig. Du kan arbejde frivilligt på et utrolig populært marinekonserveringsprojekt. Her kan du hjælpe med at beskytte det sårbare liv under havoverfladen i Dumaguete. Og nå ja, du kommer til at foretage omkring 40-50 dyk om måneden... Ja, vi ved det. Det er awesome!

  • Vi anbefaler: Marinekonserveringsprojekt fra DKK 18.225 (43 dage)
  • Vores tip: Har du ikke et PADI-certikat endnu? Ingen problemer! Du kan tage dit dykkercertifikat på stedet. Og hvis du allerede har det, kan du tage de avancerede certifikater og blive PADI divemaster.

Hvad kan du ellers lave i Filippinerne?

Når du bliver træt af det varme og tropiske hav i Filippinerne (bliver du nogensinde det?) og du har udviklet gæller, kan du dryppe af og få tørret fødderne på et eventyr i bjergene omkring Ifugao, nord for Manila. Kort fortalt: Hvis ikke allerede Filippinerne var på din bucketlist, bør landet så sandelig være det nu!

Hvornår skal man rejse til Filippinerne?

Som sagt, det bedste tidspunkt at besøge Filippinerne er i højsæsonen, Amihan, der strækker sig fra november til april. Filippinerne er dog et besøg værd året rundt, så du bør ikke udelukke årets øvrige måneder, hvor du formentlig også vil støde på færre turister end i højsæsonen. Hvis du har spørgsmål, så tag endelig fat i os. Vi hjælper dig med dit filippinske eventyr! 

Hvordan kommer man til Filippinerne?

KILROY kan hjælpe dig med billige flybilletter til Filippinerne. Uanset om Filippinerne er den eneste destination på din rejse eller én blandt flere, så kan KILROY skræddersy din rejse præcis, som du ønsker det. I øjeblikket kan du komme billigt til Filippinerne med Emirates (fra 4.350,- t/r)

Fristet af Filippinerne?
Skriv til os

 

Kontakt