Rejs billigt til Filippinerne med Emirates - fra DKK 4.350.

Rejs billigt til Filippinerne med Emirates - fra DKK 4.350.

Filippinerne er enhver backpackers drøm med det krystalklare vand, de farverige fisk, og de mange tusinde øer, der bare venter på at blive udforsket. Trek op af vulkaner, slap af på de smukke sandstrande eller få nogle fantastiske dykkeroplevelser.

Book din flybillet til Manila, Cebu eller Clark - eller besøg alle tre steder og meget mere på den samme rejse. KILROY og Emirates tager dig til Filippinerne via Dubai, og du får lov at flyve med verdens største passagerfly, Airbus A380.

Salgsperiode: Indtil 15. november
Rejseperiode: Indtil 15. juni 2017 (nogle perioder er utilgængelige, se nedenfor)

  • Rejser: Begrænset antal billetter til rådighed. Kun online booking.
  • Alle rejser er t/r på økonomiklasse.
  • Priserne gælder ikke følgende rejseperioder: 28okt16-30okt16,  14dec16-30dec16, 09feb17-11feb17, 06apr17-17apr17.

Billige fly til FilippinerneEmirates flyver til Manila, Cebu og Clark Filippinerne. Stop-over i Dubai.

Manila (Filippinerne)

Fra DKK 4428,-
Manila (Filippinerne)
Ungdoms- & studiebillet t/r med Emirates
Emirates og KILROY tager dig fra Danmark til Manila i Filippinerne. Find billige ungdoms- og studiebilletter her fra DKK 4428,-
Ture og aktiviteter Søg efter fly

Cebu (Filippinerne)

Fra DKK 5.328,-
Cebu (Filippinerne)
Ungdoms- & studiebillet t/r med Emirates
Emirates og KILROY tager dig fra Danmark til Cebu i Filippinerne. Find billige ungdoms- og studiebilletter her fra DKK 5.328,-
Ture og aktiviteter Søg efter fly

Clark/Angeles (Filippinerne)

Fra DKK 4.350,-
Clark/Angeles (Filippinerne)
Ungdoms- & studiebillet t/r med Emirates
Emirates og KILROY tager dig fra Danmark til Clark (Angeles, centrale Luzon) i Filippinerne. Find billige ungdoms- og studiebilletter her fra DKK 4.350,-
Ture og aktiviteter Søg efter fly

Fleksibilitet med Emirates/KILROY ungdoms- & studiebilletter

Disse billetter med Emirates er ungdoms- & studiebilletter. De er generelt billigere end andre billetter, og du betaler ikke ekstra for at lave stop-over eller lave mere komplekse ruter. Med Emirates og KILROY's ungdoms- & studiebilletter har du fleksibiliteten til at ændre dine rejsedatoer og rute mod et gebyr (afhængig af, om der er plads på det nye fly du ønsker at flyve med).

Stop-over på rejsen mod Filippinerne

Emirates flyver til mere end 150 destinationer i hele verden via Dubai. På vejen til Filippinerne kan du udnytte muligheden for at se en af de mest dynamiske byer i verden. For at booke et stop-over i Dubai, så kontakt en af vores rejsekonsulenter. Du flyver i øvrigt med verdens største passagerfly, Airbus A380, mellem København og Dubai. Så kan du også krydse den af på listen. 


Adventure, dykning og frivilligt arbejde i Filippinerne
Vi har et stort udvalgt ture og aktiviteter i Filippinerne. Vi har skrevet en artikel om de 5 fedeste aktiviteter, du absolut ikke må gå glip af, når du besøger Filippinerne. 

5 gode grunde til at besøge Filippinerne

5 gode grunde til at besøge Filippinerne
KILROY giver dig fem gode grunde til at opleve det fantastiske ø-paradis, Filippinerne. Tjek hvilke aktiviteter, du ikke må gå glip af!
Læs mere her!

Hvis du vil have hjælp til at sammensætte hele dine rejse, så kontakt en af KILROY's rejsekonsulenter

Overnatning i Filippinerne

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste hostels i ManilaCebu eller enhver anden destination i Filippinerne. Kontakt en af vores rejsekonsulener, og så sørger vi for at finde overnatning, der passer til dine rejseplaner og dit budget.

Vil du se alle vores aktiviteter i Filippinerne?

Se alle vores ture og aktiviteter i Filippinerne. Hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter, eller hvis du har spørgsmål, så smid os en mail.

Skal du til Filippinerne?
Skriv til os

 

Kontakt