• okt30

  Hvilken af disse 10 rejsestereotyper er du?

  Hvor mange sjove backpackere har du efterhånden hængt ud med på dine rejser? Præcis. Mange. Derfor har du med garanti mødt mange af disse stereotyper på din vej - og én af dem er højst sandsynligt dig selv!

  1. Den ensomme vandrer Den frie sjæl, som foretrækker at følger vindens retning fra dag til dag. Ingen bekymrer sig rigtigt, om hun dukker op til aftaler og udflugter, for hun befinder sig højst sandsynligt på en bjergtop, tager en dukkert i en bugt eller er faret vild på det lokale marked.

  2. Rejselederen Hun har absolut styr på alt fra tog- og flytider til de andres pasnumre. Hun værner meget om sin kæreste ejendel, som er en mappe med udskrifter af alt fra værdipapirer til flybilletter, kopi af pas og en liste med jeres forældres telefonnumre, hvis nu noget skulle gå galt.

  3. Joakim von... Læs mere
 • nov18

  8 ting du kan genkende, hvis du har boet på hostel

  Har du boet meget på hostel? Der findes nogle universelle skikke - hvad enten du er tjekket ind på et hostel i det fjerne Østen, USA eller Australien. Hvor mange af punkterne kan du genkende?

  1. Hvor du kommer du fra?
  ”So where are you from?” er den obligatoriske åbningsreplik blandt alle backpackere. Det... Læs mere
 • nov16

  Jorden rundt på fem spørgsmål

  22-årige Martin Le rejste jorden rundt i tre måneder med fætteren Peter og kusinerne Ida og Jasmin, og sammen havde de en uforglemmelig rejse. Vi har spurgt ind til nogle af højdepunkterne undervejs.

  I 2015 drog Martin af sted på, hvad der skulle vise sig at blive den vildeste jordomrejse. Med sig i rygsækken havde han blandt andet et GoPro-kamera,... Læs mere
 • nov10

  Kom med til åbningsreception i KILROY Københavns nye butik

  Snacks, kølige Coronaer og mulighed for at vinde to billetter til Mexico. Sounds good? Så læs med.

  Efter 70 år med placering i Skindergade i det indre København, har vi rykket teltpælene godt 300 meter i retning mod Nørreport, og det vil vi gerne fejre sammen med dig fredag den 25. november... Læs mere
 • nov04

  3 fede rundrejser i Filippinerne

  Nyd Filippinernes krystalklare vand, den fantastiske natur og stemningsfulde kultur. Disse tre fede rundrejser i Filippinerne er til dig, der gerne vil opleve et af de smukkeste og mest spektakulære lande i verden. Få mere inspiration nedenfor, og vælg så, hvor du gerne vil hen. 

  Kunne du tænke dig at opleve den betagende udsigt over en risma... Læs mere
Kontakt