• dec08

  10 ultimative skidestinationer udenfor Europa

  Drømmer du dig væk til bjerge dækket af det fineste puddersne? Selv om Europa er kendt for sine mange gode skisportssteder, findes der en hel verden af andre muligheder - bogstaveligt talt. Vi har fundet 10 af vores favoritter til dig! 

  1. Canada Skisæson: november - maj

  Canada er nummer 1 for mange, når det kommer til skidestinationer, for der findes utallige steder med snegaranti i det enorme land. Det mest kendte er området Whistler tæt på Vancouver. Det er Nordamerikas største, og de Olympiske vinterlege blev afholdt her i 2010. Med over 200 løjper kommer du aldrig til at kede dig!

  Hvis du er på jagt efter en udfordring og er en habil skiløber, kan du teste dine skills ved Revelstoke eller Fernie, hvor der er stejle og upreparerede løjper. 

  Sun Peaks et godt alternativ for ny... Læs mere
 • dec29

  Last minute-rabat på buspas i New Zealand


  Gode rabatter på dit buspas i New Zealand Til og med den 5. januar 2017, har vi store rabatter på de mest populære buspas med Kiwi Experience i New Zealand. Buspasset er til dig, der gerne vil opleve det bedste af det ultra-smukke land sammen med andre backpackere. Stemningen på busserne er helt i top, og du kan være sikker p... Læs mere
 • dec28

  De 10 mest populære artikler i 2016

  2016 er ved at gå på hæld, og vi har været en tur igennem datamaskinen for at se hvilke artikler, der har været mest populære hos jer læsere i løbet af året. Her får du de 10 mest læste artikler.

   

  Følg med på vores Facebookside, så er du altid opdateret med det fedeste rejsestof. 

 • dec27

  7 Instagram-pletskud på dit road trip i USA

  Har du også en tendens til at tænke i små, kvadratiske Instagram-billeder på dine rejser? Vi har fundet 7 atypiske spots i USA, hvor du kan få de absolut bedste "Travelgrams".

  1. Antelope Canyon, Arizona
  Dette specielle naturfænomen er enhver fotografs drøm! Klippevæggenes bløde former og det helt særlige sollys,... Læs mere
 • dec22

  12 grunde til at rejser gør dig lykkelig

  Får du også en helt særlig lykkefølelse, lige efter du har bestilt en rejse? Det gør vi i hvert fald hos KILROY. Der er utallige grunde til, at rejser gør dig til et lykkeligere menneske, og vi har fundet 12 af de bedste.

  1. Bedre selvtillid Du har sikkert oplevet uforudsete situationer på dine rejser - lige gyldigt om alt ha... Læs mere
 • dec20

  9 meget anderledes juletraditioner fra hele verden

  Julen står for døren, og for flere af os betyder det, at vi har lagt december måneds eksamener eller arbejdsopgaver på jobbet bag os, således at vi er klar til at holde en god gammeldags dansk jul - med alle de traditioner, som det nu indebærer.

  Det er dog ikke de helt samme traditioner, man finder i resten... Læs mere
 • dec15

  Flyv direkte til USA med SAS

  Spar tid på din rejse! Skip mellemlandingen og flyv direkte til USA. Med SAS får du direkte flybilletter til både Miami, New York, San Francisco, Chicago og Boston.

  Herunder kan du se hvad onlinepriserne starter på til de destinationer, som SAS flyver direkte til. Priserne varierer, og stiger typisk i højsæsonen, så du kan med fordel booke i god tid ... Læs mere
 • dec12

  USA og Canada - Alternative road trips i 2017

  Hos KILROY er vi glade for road trips i USA og Canada. Det er den perfekte måde at opleve landet, mens du samtidig har maksimal frihed. Start motoren, drøn af sted og stop hvorsomhelst, når det passer dig. 

  For 2017 præsenterer vi fem nye og alternative road trips i USA og Canada. Vores egne rejseeksperter har selv kørt disse ruter, og... Læs mere
 • dec09

  10 fantastiske steder at holde nytår

  Der er få ting, som kan måle sig med et brag af en nytårsfest - det betyder også velkommen til et nyt år med rejser! I KILROY har vi så meget rejselyst, at vi helst fejrer nytår i udlandet. Derfor har vi samlet 10 af de bedste nytårsfester til dig!

  1. NEW YORK, USA Det er måske lidt oplagt, men vi kommer ikke uden om New York, når s... Læs mere
Kontakt