USA og Canada - Alternative road trips i 2017

USA og Canada - Alternative road trips i 2017

Hos KILROY er vi glade for road trips i USA og Canada. Det er den perfekte måde at opleve landet, mens du samtidig har maksimal frihed. Start motoren, drøn af sted og stop hvorsomhelst, når det passer dig. 

For 2017 præsenterer vi fem nye og alternative road trips i USA og Canada. Vores egne rejseeksperter har selv kørt disse ruter, og hvis du allerede har kørt et af de traditionelle road trips i USA, er det nogle perfekte alternativer.

Book nu for at få de bedste priser - seriøst!

Hvis du planlægger at tage på road trip i 2017, så bør du virkelig booke NU. Det gælder både din flybillet og din lejebil. Du bør også overveje, om du har brug for en ankomstpakke, når du lander i USA, for på den måde at få en blød start på turen. Flybilletter og billeje er stadig fint tilgængelige, men du skal ikke vente for længe. Efter nytår begynder priserne at stige.

Fem nye road trips i USA og Canada for 2017

USA: Sydstaterne

USA: Sydstaterne
2-3 uger er anbefalet
Fantastisk musik, lækker mad og rig historie med både cowboys og Elvis! Sydstaterne er ikke ligesom nogle andre steder, du har besøgt. Gør dig klar til et road trip gennem Georgia, Alabama, Louisiana og Tennessee.
Se ruteforslaget

Det vestlige Canada

Det vestlige Canada
2-3 uger er anbefalet
Hvis du elsker at være aktiv og udendørs, så bliver du forkælet med dette road trip i det vestlige Canada. Du får masser af muligheder for at være aktiv, og du skal glæde dig til at opleve vildmarken i British Columbia og Alberta.
Se ruteforslaget

USA: Cowboy Country

USA: Cowboy Country
2-3 uger er anbefalet
Gør dig klar til et fantastisk road trip gennem det vilde vesten. Få den helt specielle cowboy-følelse, mens du kører igennem de store øde landskaber. Oplev blandt andet de ikoniske Rocky Mountains på dit road trip gennem Colorado, Nebraska, South Dakota og Wyoming.
Se ruteforslaget

Det østlige Canada

Det østlige Canada
2-3 uger er anbefalet
Oplev det østlige Canada med Nova Scotia som udgangspunkt for hele dette smukke road trip. Du får hyggelige kystbyer, lækker mad og en utrolig gæstfri lokalbefolkning. Uanset hvilken retning du kører, garanterer vi dig for, at du ikke kører forkert. Kør langs kysten, og få den smukkeste udsigt over Atlanterhavet.
Se ruteforslaget

USA: Hawaii (Oahu)

USA: Hawaii (Oahu)
1 uge er anbefalet
Aloha! Der venter dig et fedt road trip på den tropiske hawaiianske ø, Oahu. Nyd de legendariske surfbølger, de verdenskendte strande, lokale landsbyer og den helt spektakulære natur, som øen byder på. Gå desuden ikke glip af et besøg på Pearl Harbor.
Se ruteforslaget

 

10 gode tips til dit road trip

Hvis du er i gang med at planlægge dit allerførste road trip i USA eller Canada, så har vi 10 essentielle tips til dig. Her kan du få mere info om, hvordan du vælger den rigtige bil, hvordan du nemmest finder vej samt hvilken playliste, du bør høre på turen. Tjek alle 10 tips ud her.

Billeje hvis du er under 25?

Billeje hvis du er under 25?
For rejsende op til 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo. Når du lejer din bil i USA og Canada hos os, betaler du ikke ekstratillægget for at være under 25, ligesom du har alle forsikringer inkluderet i billejen.
Skriv til en rejsekonsulent Søg og book

  

Book dit road trip
Husk: Først til mølle, får først... Book nu, og få de bedste priser på både billeje og flybilletter. Der er ingen grund til at betale ekstra, hvis du ved, at du skal af sted!

Har du brug for hjælp til planlægningen?
Skriv til os

 

Kontakt