• jan10

  Øhopping på Bali – 7 dages cruise i solen

  Ingen postkort i verden kan måle sig med Bali og Lomboks fantastiske kyst og krystalklare hav - det må opleves med dine egne øjne! Og hvorfor ikke gøre det ombord på et cruiseskib?

  Varighed: 7 dage
  Startdestination: Bali
  Slutdestination: Bali

  Nyd det afslappede og tilbagelænede liv ombord på katamaranen, mens du oplever nogle af Indonesiens allersmukkeste øer. Den dygtige og erfarne kaptajn justerer ruten efter dine rejseønsker uden at blinke. Det er dit eventyr - come and get it!  Dag 1: Bali/Nusa Penida Den første dag på rejsen starter med et velkomstmøde ved Benoa Marina, hvor du vil møde resten af gruppen og kaptajnen. Derefter skal du blot stige ombord og læne dig godt tilbage. Lær de andre rejsende at kende mens I sejler mod første destination, øen Nusa Penida. Her venter stor... Læs mere
 • jan10

  Hvad koster det egentlig at tage på studietur til New York?

  Af Emma
  Det er vel ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange drømmer om, at deres studietur skal gå til New York. Altså "hello scyscrapers, Central Park & avenues." Og hej til mangfoldighed og STORby, som på ingen måde kan måle sig med storbyer i Europa.

  New York er noget ganske særligt, og byen... Læs mere
 • jan06

  Sluk din smartphone på rejsen

  De fleste af os har konstant telefonen ved hånden – også på eksotiske rejser, hvor alt bliver dokumenteret på de sociale medier. På dit hostel får du WiFi-koden, før du har smidt rygsækken. Du oplever mange seværdigheder gennem din smartphoneskærm, og den lokale mad bliver kold, før du har ’snappet’ den til alle dine venner.

  Lyder ovenståe... Læs mere
 • jan03

  Her finder du verdens fedeste street art

  Graffiti og gadekunst har nogle steder et dårligt ry, men gå på jagt efter de talentfulde kunstnere og se, hvordan street art kan forvandle en by til et kunstværk. For som mottoet lyder: ”The earth without art is just eh”. KILROY tager dig med til otte storbyer med masser af street art!  


  1. Mexico City, Mexico
  Der gem... Læs mere
 • jan03

  Kom i topform på Bali til skarpe priser

  Nytåret er skudt ind, og vi har taget hul på 2017. Det er jo skønt, men vi sidder alle alligevel med den dér irriterende dårlige samvittighed, der bliver ved med at hviske os i øret. Den fortæller, at vi skal komme i bedre form i det nye år, og den har jo nok ret.

  Det er der heldigvis råd for! 

  Vi har udvidet vores akt... Læs mere
Kontakt