Hvad koster det egentlig at tage på studietur til New York?

  • 10 januar 2017
  • Af Emma
Hvad koster det egentlig at tage på studietur til New York?

Det er vel ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange drømmer om, at deres studietur skal gå til New York. Altså "hello scyscrapers, Central Park & avenues." Og hej til mangfoldighed og STORby, som på ingen måde kan måle sig med storbyer i Europa.

New York er noget ganske særligt, og byen er helt ideel til en studierejse. Hvis I skal mindst 9 personer af sted på en grupperejse, kan KILROY skræddersy jeres tur med helt særlige priser og give jer et samlet tilbud for fly, hotel og spændende studiebesøg i New York.

Hvad kan vi opleve på en studietur til New York?

Sammen med vores rejsekonsulenter, kan vi skræddersy faglige studiebesøg i New York for jeres gruppe. Vi lytter til jeres ønsker og drømme, og tilføjer vores ekspertise og erfaring. Og vi kan godt garantere, at I ikke kommer til at kede jer. Af faglige studiebesøg (og dette er kun en brøkdel), kan vi tilbyde:

  • Rundtur med dansk journalist bosat i New York 
  • Rundtur i Harlem (afroamerikansk bydel)
  • Besøg hos ortodokse jøder med dansk journalist bosat i New York
  • Gospelgudstjeneste
  • Guidet tur om arkitektur og byudvikling
  • Guidet tur om kunst og grafitti (tema: alternativ gadekunst)
  • Heldagsudflugt til Washington
  • Museumsbesøg (Guggenheim, MoMa etc.)

Og naturligvis studiebesøg til New Yorks top seværdigheder: Empire State Building, Frihedsgudinden, Ellis Island, FN bygningen, Rockefeller Center og 5th Avenue, for blot at nævne nogle få. 

For studiegrupper med en speciel faglig interesse/retning har vi mulighed for, via vore kontakter, at arrangere besøg eller ture som passer til jeres fagområde. Vores rejsekonsulenter er altid klar til at hjælpe jer. Bestil et gratis tilbud til New York her!

studierejse til new york

Så...hvad koster det, hvis vi vil på grupperejse til New York?

I 2017, kan I flyve til New York, få syv dage og fem nætter i byen (ekskl. morgenmad), gratis ISIC kort til alle SU-berittigede, Next Stop New York, Fagligt Kompendium, 24 timers vagttelefon, alle skatter og afgifter samt afgift til Rejsegarantifonden for:

01. jan - 28. feb / 1. nov - 31. dec 2017 fra 4.795,-
01. mar - 31. okt 2017 fra 5.250,-
Ekstra nat fra: 235,-

Læs mere om studieturen til NYC
Her!
Kontakt