Kom i topform på Bali til skarpe priser

Kom i topform på Bali til skarpe priser

Nytåret er skudt ind, og vi har taget hul på 2017. Det er jo skønt, men vi sidder alle alligevel med den dér irriterende dårlige samvittighed, der bliver ved med at hviske os i øret. Den fortæller, at vi skal komme i bedre form i det nye år, og den har jo nok ret.

Det er der heldigvis råd for! 

Vi har udvidet vores aktiveteter på Bali, og tilbyder nu både fitness, yoga og surfing. Så er du da garanteret at komme i topform på din rejse til den smukke indonesiske ø.

Fitnessophold på Bali

Fra DKK 3.370
Fitnessophold på Bali
Kom i topform sammen med andre unge i vores populære fitnesscamp på Bali. Vælg mellem 1-4 ugers ophold, og vend hjem som et nyt menneske.
Læs mere om fitnessopholdet

 

Få fred i sjælen med yoga på Bali

Fra DKK 600
Få fred i sjælen med yoga på Bali
Prisen gælder for et 3-dages ophold, men du kan blive længere hvis du har lyst. Dyrk yoga og find din indre zen.
Læs mere om yogaopholdet


Derudover kan du også kaste dig ud i surfing på vores fede surfcamp. Bali er et oplagt surfsted, så du er garanteret gode bølger dagen lang.

Tag på Surfcamp på Bali

Fra DKK 4.120
Tag på Surfcamp på Bali
8-dages super fed surfcamp i det idylliske Canggu. Med i prisen er overnatning, 7x morgenmad, 5xaftensmad, leje af gear samt undervisning.
Læs mere om surfcampen


Klik ind på ovenstående ture for at læse mere, eller kontakt en rejsekonsulent, hvis du har brug spørgsmål eller brug for hjælp til at sammensætte den perfekte rejse.

Er du klar til Bali?
Skriv til os
Kontakt