Øhopping på Bali – 7 dages cruise i solen

Øhopping på Bali – 7 dages cruise i solen

Ingen postkort i verden kan måle sig med Bali og Lomboks fantastiske kyst og krystalklare hav - det må opleves med dine egne øjne! Og hvorfor ikke gøre det ombord på et cruiseskib?

Varighed: 7 dage
Startdestination: Bali
Slutdestination: Bali

Nyd det afslappede og tilbagelænede liv ombord på katamaranen, mens du oplever nogle af Indonesiens allersmukkeste øer. Den dygtige og erfarne kaptajn justerer ruten efter dine rejseønsker uden at blinke. Det er dit eventyr - come and get it!

Snorkling på Bali

Dag 1: Bali/Nusa Penida

Den første dag på rejsen starter med et velkomstmøde ved Benoa Marina, hvor du vil møde resten af gruppen og kaptajnen. Derefter skal du blot stige ombord og læne dig godt tilbage. Lær de andre rejsende at kende mens I sejler mod første destination, øen Nusa Penida. Her venter storslåede naturoplevelser, og en snorkeltur i det turkisblå vand er dagens højdepunkt. 

Dag 2: Nusa Penida/Giligede

Dagen efter cruiser I stille og roligt videre til Giligede, som er en del af en lille øgruppe sydvest for Lombok. Her kan dagens nydes i ro og mag i de smukke omgivelser og den varme sol. Der vil være små sejlture til de omkringliggende, uberørte øer. 

Dag 3: Giligede/Gili Nanggu

På tredjedagen fortsætter sejlturen østover mod det frodige område Gili Nanggu. På vejen gøres et stop ved Gili Kedis, hvor der er lækker frokost i den lette brise på sandstranden. 

Rejser til Bali

Dag 4: Gili Nanggu/Senggigi

Ved ankomsten til Senggigi anbefaler vi en tur i centrum af byen. Gå rundt i de små gader, køb en frisk juice og betragt bylivet, indtil der er kajakroning på programmet.

Dag 5: Senggigi/Gili Air

Dagen står på sejltur til de tre mest berømte Gili-øer: Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. Øerne er meget små og tillader ikke motorkøretøjer. Der findes mange miljøprojekter i området, og en af de vigtigste er bevarelsen af havskildpaddens naturlige habitat. Du kan måske være heldig at se en af disse vidunderlige skabninger på snorkelturen!

  • Gili Air: Østsiden af denne ø har de absolut bedste strande. Det kan nærmest ikke gå for hurtigt at med at få snorkeludstyret på. 

  • Gili Meno: Den mindste ø i gruppen er dejligt fredfyldt og har langt færre turister og ingen stress. Find du bare et perfekt spot i det kridhvide sand. Det burde være ligetil - du er nemlig bogstavelig talt omringet af sand. 

  • Gili Trawangan: Trænger du til lidt gang i gaden, er du kommet til den rette ø. Her er det perfekte sted for dig som vil møde andre backpackere og prøve samtlige cocktails på barerne langs stranden. 

Dykning på Bali

Dag 6: Gili Air/Nusa Lembongan

Dag 6 er uden tvivl turens mest aktive. I sejler videre fra Gili Air til Nusa Lembongan om morgenen, og har dermed hele dagen til fede aktiviteter som snorkling, surfing, massage eller yoga. Hvis du bliver udmattet er der aldrig langt til den nærmeste beach bar!

Dag 7: Nusa Lembongan/Bali

Dette er turens sidste dag, og du kan forlade katamaranen når du har lyst efter ankomsten til Benoa Marina. Hvis du ikke har haft tid til at udforske Bali før cruiset, anbefaler vi at du bliver nogle dage. Det ville være synd at gå glip af denne fantastiske backpackerdestination med utrolige naturoplevelser, dykning, surfing, natteliv og meget mere. 

Er du klar på et cruise i solen? Klik på turen under for at bestille!
OBS! Vær opmærksom på, at prisen ikke inkluderer flybilletter.

Hvad er inkluderet? 

  • 7 dages sejltur mellem Bali, Lombok og Gili Islands
  • Frokost på stranden på Gili Kedis
  • Besøg i Senggigi by med mulighed for kajakroning
  • Snorkling rundt om Gili Islands
  • Besøg på Lembongan Island 
  • Snorkeludstyr
Har du spørgsmål om Bali?
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt