Sluk din smartphone på rejsen

Sluk din smartphone på rejsen

De fleste af os har konstant telefonen ved hånden – også på eksotiske rejser, hvor alt bliver dokumenteret på de sociale medier. På dit hostel får du WiFi-koden, før du har smidt rygsækken. Du oplever mange seværdigheder gennem din smartphoneskærm, og den lokale mad bliver kold, før du har ’snappet’ den til alle dine venner.

Lyder ovenstående bekendt? KILROY har samlet syv gode råd til dig, der vil være bedre til at rejse offline!

1. Find vej uden internet
Du kan sagtens finde vej i en ny by, selv om du ikke er fan af at stå og flagre med et fold-ud turistkort. Det værste der kan ske, er at du opdager nogle nye fede hoods i byen, som du ellers ikke ville have fundet.

Find glæden i en guidebog!
2. Guidebøger vs. Google
Pak en god, gammeldags guidebog med æselører og håndskrevne noter. Google er ikke altid din ven, når det kommer til seværdigheder.

3. De virkelige samtaler
Snak med alle de spændende mennesker, du møder – uden din smartphone inden for rækkevidde. De bedste historier findes nu en gang uden for Facebooks newsfeed.   

Bøger hører til i en hængekøje på stranden
4. Trykte bøger
I dag læser mange bøger på tablet, men der er nu noget ganske charmerende over en bog, du kan bladre i. Byt bogen ud på dit hostel, når du har læst den. De fleste steder har en bogreol med alverdens litteratur!

Oplev verden med dine egne øjne
5. Drop Instagram
Nyd udsigten uden straks at uploade et billede med 20 forskellige filtre på Instagram. Dine venner skal nok nå at se en masse gode rejsebilleder, når du kommer hjem igen.

6. Pen og papir
Det er dejligt at huske rejseminderne, så medbring en lille notesbog til dine tanker og oplevelser. Der er noget særligt og nostalgisk over en dagbog - så behøver du heller ikke slæbe din tunge bærbare med.

7. En slukket telefon
Sidst, men ikke mindst: Prøv at slukke din telefon i et par dage – eller sæt den på flytilstand. Savner du den? Eller opdager du i virkeligheden bare endnu mere af verden?

Drømmer du om at koble helt fra?
Skriv til os
Kontakt