• feb24

  5 #alternativefacts om at rejse

  Det kan være svært at navigere i mængden af FAKE NEWS i disse dage, og derfor tænker vi, at vi vil bidrage med en god og troværdig artikel. Vi ved jo alle sammen, at det er overvurderet og spild af tid at rejse, så her får du 5 bulletproof grunde (aka. #alternativefacts) til hvorfor. 

  1. Post-travel depression er en myte Vi kan hermed afkræfte myten om, at man straks efter at være kommet hjem fra den store jordomrejse graver sig ned i et dybt hul, og bare længes efter at komme af sted igen. Derimod bliver alle dine rejsedrømme parkeret langt, langt væk. Ja, faktisk kan vi godt garantere, at du ikke kommer til at drømme om at rejse ud i verden igen, før der er gået minimum et år... Sådan cirka. 

  2. Magiske stunder gavner ikke jeres venskab Ja, det kan lyde hårdt. Men det er nærmest garanteret, at du og din rejsemakker langsom... Læs mere
 • feb22

  5 gode destinationer hvis du skal rejse alene!

  Dét at rejse alene kan umiddelbart virke skræmmende for nogen, men der er faktisk flere fordele ved ikke at have en rejsemakker med; Du lærer dig selv at kende på en helt anden måde, du beslutter selv tempoet på rejsen og du kan selv planlægge alt, der skal ske på rejsen.

  Lige fra du sætter dine ben i flyet, er du ... Læs mere
 • feb21

  Spar penge på din rejse til natursmukke Borneo!

  Vi har selvfølgelig også set Kurs Mod Fjerne Kyster, og hvis du ligesom os, drømmer om at opleve (og samtidig spare penge på) alt det fantastiske, som verdens tredjestørste ø, Borneo, har at byde på, så læs med her.

  Kunne du tænke dig at opleve nogle af de mest fantastiske treks i Borneos smukke nationalparker - ... Læs mere
 • feb16

  Trek gennem Thailands UNESCO-beskyttede jungle!

  Tag på det vildeste trek gennem den smukke, og UNESCO-beskyttede, Umphang jungle i Thailand. Afslut turen med et besøg hos Happy Elephant Care-projektet, hvor du har mulighed for både at fodre og bade elefanterne. 

  Varighed: 8 dage
  Starter i: Bangkok
  Slutter i: Chiang Mai
  Måltider inkluderet: 6 x morgenma... Læs mere
 • feb15

  Lær spansk og arbejd frivilligt i fantastiske Costa Rica!

  Pura vida, Costa Rica! I det fortryllende mellemamerikanske land er livet bare skønt. Oplev og forelsk dig i udtrykket 'pura vida' på denne tur, hvor du lærer spansk mens du indsamler karmapoint på de spændende frivilligprojekter. 

  Lyder det godt?

  Dette ophold er virkelig en drømmetur for mange, ... Læs mere
Kontakt