Lær spansk og arbejd frivilligt i fantastiske Costa Rica!

Lær spansk og arbejd frivilligt i fantastiske Costa Rica!

Pura vida, Costa Rica! I det fortryllende mellemamerikanske land er livet bare skønt. Oplev og forelsk dig i udtrykket 'pura vida' på denne tur, hvor du lærer spansk mens du indsamler karmapoint på de spændende frivilligprojekter. 

Lyder det godt?

Dette ophold er virkelig en drømmetur for mange, hvor du f.eks. kommer til at arbejde frivilligt på et spændende skildpaddeprojekt samtidig med, at du lærer spansk. Du kommer til at bo i Playa Santa Teresa på Costa Ricas vestkyst - en lille perle midt i regnskoven. Her kommer du til at bo sammen med en masse andre unge fra hele verden, og fra campen kan du komme til både regnskoven og stranden (hvor du finder de fleste barer og butikker) på blot fem minutter til fods. 

Du kan vælge, om dit ophold skal vare 1-4 uger. Jo længere du bliver, desto flere fede projekter får du mulighed for at blive en del af.

Arbejd frivilligt i Costa Rica

Hvordan ser ugen ud på campen?

Fra mandag til fredag lærer du spansk og deltager i frivilligprojektet for ugen, med undtagelse af onsdag, hvor det frivillige arbejde er byttet ud med en smuk vandretur i lokalområdet. Derfor ser den traditionelle uge således ud:

Mandag - fredag
07:00-08:30 - morgenmad
09:00-11:00 - frivilligt arbejde / vandretur om onsdagen
12:00-13:00 - frokost
14:00-16:00 - spanskundervisning

Lørdag - søndag
07:00-08:30 - Til fri afbenyttelse (her sover du nok)
10:00-11:00 - Brunch
12:00-16:00 - Til fri afbenyttelse (eller afgang, hvis dit ophold slutter)

Dyrk yoga på stranden i Costa Rica
I weekenden kan du frit vælge, hvad du har lyst til. Du kan tage på opdagelse i lokalområdet (der er nok at se!), eller prøve forskellige aktiviteter af. Kast dig f.eks. ud i en omgang yoga på stranden eller lær at surf i de perfekte bølger. 

Hvordan fungerer spanskundervisningen?

Uanset om du er komplet nybegynder eller blot ønsker at udvide ordforrådet, får du undervisning, der passer til dit behov. For at gøre det så nemt som muligt, tager du en test, når du ankommer, så underviseren kan se, hvilket niveau du er på. Der er i øvrigt stor fokus på at bruge det spanske i praksis, så du får gode muligheder for at finpudse udtalen.

Lær spansk i Costa Rica

Det frivillige arbejde består af flere projekter

Du kan som sagt vælge, om dit ophold skal vare 1-4 uger, og afhængig af længden kommer du til arbejde på forskellige projekter. Disse er:

  • Beskyttelse af dyrelivet: Det primære formål med dette projekt er at beskytte både de voksne hun-skildpadder samt både æg og nyudklækkede unger fra omgivelserne. Det kan være bl.a. være oversvømmelse fra regnsæsonen eller højvande fra havet.

  • Bevarelse af stranden: Her arbejder du sammen med de lokale kystvagter, "Santa Teresa Lifeguards", om at holde stranden så ren som muligt. 
  • Bevarelse af regnskoven: Her er hovedformålet, at beskytte regnskovens vigtigste ressource - nemlig vandet.   
  • Undervisning i lokalsamfundet: På dette projekt arbejder du sammen med den lokale skole og hjælper bl.a. til ved at undervise i forskellige sportsgrene, kunst eller engelsk.

Arbejd frivilligt i Costa Rica

Prisen inkluderer:

  • overnatning
  • morgenmad og frokost (brunch i weekenden)
  • spanskundervisning
  • arbejde på frivilligprojektet inkl. indledende træning
  • vandretur i lokalområdet

 

At lære spansk og arbejde frivilligt er en fed tilføjelse til din jordomrejse, eller hvis du blot har et par ugers fri, og gerne vil prøve noget anderledes. Hør mere om turen ved at kontakte en af vores rejsekonsulenter - de kan bl.a. også hjælpe med at finde billige flybilletter til Costa Rica.

Jeg vil høre mere om denne tur!
Skriv til os
Kontakt