Spar penge på din rejse til natursmukke Borneo!

Spar penge på din rejse til natursmukke Borneo!

Vi har selvfølgelig også set Kurs Mod Fjerne Kyster, og hvis du ligesom os, drømmer om at opleve (og samtidig spare penge på) alt det fantastiske, som verdens tredjestørste ø, Borneo, har at byde på, så læs med her.

Kunne du tænke dig at opleve nogle af de mest fantastiske treks i Borneos smukke nationalparker - heriblandt en tur til toppen af Mt. Kinabalu - Malaysias højeste bjerg? Eller hvad med et besøg i Semenggoh Wildlife Rehabilitation Centre, hvor orangutanger bliver rehabiliteret og trænet til at leve et liv i naturen, hvor de hører hjemme. Det kan også være du er mere til snorkeling og flotte strande - uanset hvad, så har Borneo virkelig det hele.Trekking til Mount Kinabalu på BorneoFå den vildeste udsigt over Borneo fra toppen af Mt. Kinabalu

Spar penge hvis du booker inden 28. februar

Lige nu kan du spare 150€ (ca. 1100 DKK) på din rundrejse på Borneo, hvis du booker inden den 28. februar 2017. Rabatten gælder på rundrejser, der er påbegyndt inden den 15. december 2017, så der er god grund til at booke turen i god tid.

Hvad kan du opleve på Borneo med KILROY?

Vores rundrejser på Borneo varierer i indhold, afhængig af hvilken du vælger. Fælles for dem alle er dog, at du får nogle mega fede naturoplevelser. Der er trekking på programmet på alle turene, og hvor nogle af turene har indlagte hikes til toppen af Mt. Kinabalu byder nogle af de andre ture på fede ruter igennem den vilde jungle i nogle af Borneos fantastiske nationalparker.  

Nogle af rundrejserne byder desuden på smukke strande samt oplevelser under havets overflade, der er intet mindre end fantastiske. Du kan f.eks. snorkle på Pulau Tiga eller opleve skildpadder i massevis på Turtle Islands, der ligger en kort sejltur fra smukke Pulau Libaran, hvor I overnatter.borneo-turtle.jpg

Det lyder fedt, hvor kan jeg læse mere om turene?

I listen herunder kan du se nogle af de forskellige rundrejser på Borneo, hvor rabatten er gældende. Få en detaljeret oversigt over den enkelte tur, book en rundrejse eller smid os en mail, hvis du vil vide mere.

Vil du vide mere om Borneo?
Skriv til os


Vil du se flere lækkerier fra Borneo?

Borneo Elephant Rainforest Rundrejser
Du kan være heldig at støde på en badende flok elefanter, når I udforsker nationalparkerne.

Sipadan Diving Borneo Pulau Backpacking
Tag en velfortjent dukkert i det krystalklare vand, der omringer Borneo.

Malaysia Penang Street Food 000031363676
Få nogle lokale smagsoplevelser ud over det sædvanlige!

Proboscus Aber Borneo Rundrejser
Sig hej til en flok næseaber i junglen!

Kontakt