Trek gennem Thailands UNESCO-beskyttede jungle!

Trek gennem Thailands UNESCO-beskyttede jungle!

Tag på det vildeste trek gennem den smukke, og UNESCO-beskyttede, Umphang jungle i Thailand. Afslut turen med et besøg hos Happy Elephant Care-projektet, hvor du har mulighed for både at fodre og bade elefanterne. 

Varighed: 8 dage
Starter i: Bangkok
Slutter i: Chiang Mai
Måltider inkluderet: 6 x morgenmad, 5 x frokost, 4 x aftensmad

I den nordvestlige del af Thailand finder du Umphang Wildlife Sancturay, der er et beskyttet naturområde. Og det er ikke for ingenting, at dette område officielt er erklæret en del af UNESCO's verdensarv - det er simpelthen så vanvittig smukt. Gennem området løber Mae Klong-floden, der giver en oplagt mulighed for at rafte sig vej gennem junglen. Fra floden vil I se klipper, vandfald, vilde orkidéer og gigantiske teaktræer ligesom du kan fornemme tilstedeværelsen af fugle, gibbonaber, slanger og store firben. 

Turen gennem junglen bringer jer til forbi det største vandfald i Sydøstasien, Tee Lor Su (der er op til 400 meter højt). Her kan du tage en forfriskende dukkert i varmen. 

Undervejs stopper I for en overnatning i den lille lokale landsby Ta Kho, inden turen ender i Chiang Mai, hvor I tilbringer en hel dag med elefanterne på projektet Happy Elephant Care.

Gode grunde til at tage med på turen:

  • Gør noget anderledes end alle andre, og oplev den vilde jungle og det fredsfyldte Wildlife Sanctuary i Umphang-distriktet. 
  • Svøm i det smukke Tee Lor Su-vandfald, raft ned af Mae Klong-floden og overnat i en lille lokal landsby. 
  • Et fedt alternativ til de mange besøgte ture gennem Nordthailand.

Dag 1: Bangkok til Mae Sot

Vi mødes på New Road Guesthouse i Bangkok. Herfra går turen med bil til busstationen, hvor vi kører i en luksusbus til Mae Sot.

Dag 2: Mae Sot til Umphang

Når vi ankommer til Mae Sot, bliver vi samlet op af Mr. Lar, og der vil være mulighed for at slappe af i et par timer i hans guesthouse. Efter morgenmaden tager han jer med til et marked ved Moi-floden tæt på grænsen mellem Thailand og Myanmar. 

Efter frokost går turen til Umphang med Songthaew (en delvist åben pick-up-truck). Turen tager godt 4 timer, og går igennem bjergene med mere end tusinde sving undervejs på vejen. Så hvis du har tendens til at blive køresyg, anbefaler vi, at du tager en pille mod køresyge inden afgang. I bor i traditionelle hytter på stylter, og du har mulighed for lette din backpack lidt ved at efterlade nogle af dine ting her. I returnerer nemlig hertil fem dage senere.

Dag 3: Umphang

Efter morgenmaden starter I ud med en raftingtur på Mae Klong-floden i enten bambusflåde eller jolle - afhængig af sæsonen. Herefter følger et 3-4 timers trek til campen i Umphang Wildlilfe Sanctuary, hvor guiderne sætter telt op, og sørger for at lave mad over åben ild.

Tee Loi Su-vandfaldet i Thailand

Dag 4: Umphang

Efter morgenmaden på dag 4 går turen til det imponerende Tee Lor Su-vandfald - det største vandfald i Sydøstasien. Herefter skal I igennem bambusskoven, over broer og igennem den tætte jungle til den lille landsby Ko Tha, hvor I overnatter i de lokale hytter.

Dag 5: Umphang til Mae Sot og Bangkok

Morgenen begynder med et tre-timers trek gennem junglen til Palatha, hvor jeres lift til Umphang venter på jer. Når I er tilbage i Umphang har I tid på egen hånd til at udforske byen, inden turen går tilbage til Mae Sot.

Dag 6: Mae Sot til Eco Resort i Chiang Mai

I tager bussen til Chiang Mai (uden jeres guide). Og når I ankommer, bliver I hentet på busstationen og bragt til Eco Resort, hvor I checker ind på jeres værelse. Herefter har I fri leg, og kan slappe af ved poolen eller besøge Chiang Mai og de mange andre spændende steder i området. 

Happy Elephant Care-projektet i Thailand

Dag 7: Eco Resort & Happy Elephant Care

Om morgenen bliver I samlet op af en minibus og kørt til Happy Elephant Care-projektet. Efter en velkomstdrink, får I udleveret jeres eget 'mahout'-tøj samt instrukser på hvordan resten af dagen vil forløbe. Morgenen vil gå med både at fodre og vaske elefanterne, så I kan lære hinanden bedre at kende.

Om eftermiddagen er poolen igen til fri afbenyttelse, inden du kan kaste dig ud i et delikat mudderbad med elefanterne. I kommer også ud på en lille vandretur sammen med elefanterne langs Mae Taeng-floden, hvor I også får tid til at svømme med elefanterne, så husk badetøjet! Tilbage i campen er resten af dagen på egen hånd, inden I bliver kørt tilbage til hotellet i Chiang Mai. 

Dag 8: Eco Resort - Check-ud

I checker ud om morgenen, og kan selv planlægge resten af rejsen: Bliv nogle ekstra nætter, rejs til Laos eller tag tilbage til Bangkok. Mulighederne er mange, og hvis du ikke er sikker på, hvad du skal - så kontakt en af vores rejsekonsulenter. Så sammensætter vi din drømmerejse ud fra dine ønsker. 

For at sige det som det er, så er det virkelig en oplevelse for livet! 

Vil du vide mere, eller have hjælp til at planlægge din tur?
Skriv til os

 

Kontakt