• jan19

  5 grunde til at årets sommerferie skal gå til Bali

  Har du endnu ikke planlagt sommerferien, har vi kun et råd til dig: Rejs til Bali! Er du ikke helt overbevist? Så læs vores 5 grunde til, hvorfor Bali er den perfekte destination til årets sommerferie. 

  1. Perfekt klima Jagten på det perfekte klima om sommeren ender på Bali. Her kan du nyde behagelige temperaturer under blå himmel og vinke farvel til grå skyer og regn hjemme i Danmark.

  2. Et vådt paradis På Bali kan du ride på bølger som en professionel eller udforske havets dybe hemmeligheder med egne øjne. Tag med på en af vores mange surfcamps eller lær at dykke blandt farverige koraller og gamel skibsvrag. 

  Er du den aktive type, men trives bedst på land? I så fald har vi en rigtig fed udfordring til dig, nemlig Fitness Boot Camp på Bali!  3. Lev som en ... Læs mere
 • mar29

  7 tips til at overleve en sejltur i Middelhavet

  Forestil dig selv på dækket af en yacht eller en sejlbåd med en kold drink og dine yndlingssolbriller på. Du slapper af i den bagende sol samtidig med, at din udsigt består af Middelhavets krystalklare vand og de smukke europæiske øer, der ind imellem passerer forbi. Er der noget, der kan gå galt? Formentlig ikke - og sle... Læs mere
 • mar24

  8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

  Vi drømmer os væk til fjerne, eksotiske destinationer, men skal man virkelig jorden rundt for at få paradisoplevelsen? Nej, slet ikke! Krystalklart vand, hvide sandstrande og spændende aktiviteter venter - her er vores top 8 over eksotiske favoritter i Europa.

  1. Zakynthos, Hellas Zakynthos er den største af de Jon... Læs mere
 • mar22

  6 fede surf spots i Europa

  Du behøver ikke tage til Hawaii eller Bali for at få gode surfingoplevelser. Europa har også nogle ret lækre surfspots, som ikke mange kender. Find dit board frem, og sæt kursen mod én af disse surfdestinationer.

  Du vil gerne lære at surfe som en pro, men har ikke tid til en længere oversøisk rejse? Alright, så bliv i Europa! Her finder du masser af gode... Læs mere
 • mar20

  5 destinationer inspireret af Kurs mod fjerne kyster

  Har du også siddet klistret til tv-skærmen de sidste mange tirsdage og fulgt med Mikkel Beha og familien, når de hoppede i vandet med hajer, tog på adventure i junglen og besøgte lokalbefolkningen til indvielsescermonier? Så er du bestemt ikke den eneste!

  Serien om sejlerfamilien med de store hjerter ... Læs mere
 • mar20

  Nyhed: Fitness Boot Camp i Australien

  Hvis du holder af at træne, være aktiv og rejse kommer du til at elske vores nye tilbud i Australien! Nu kan du nemlig tage afsted på Fitness Camp i smukke Byron Bay, hvor træningen består af blandt andet crossfit, yoga, surfundervisning og cardio på stranden.  Kan du forestille dig en federe kombi?

  Med vores 7 dages fitness camp i B... Læs mere
 • mar17

  De 13 vildeste Instagram spots på dit road trip i USA

  Kender du følelsen af at have taget det perfekte feriebillede, hvorefter du poster det på Instagram, både for at dele det med, men også tvære det ud i fjæset på, dine venner og familie. Lad os bare være ærlige, det er en ret lækker følelse. 

  For at hjælpe dig godt på vej med det perfekte feriebillede... Læs mere
 • mar04

  Sommerferien er reddet: Kom på kitesurf-camp i Kroatien

  Så har vi endnu engang udvidet vores sortiment inden for kitesurfing. Hvis du er klar på at bruge sommerferien på at suse hen over havoverfladen i den kroatiske skærgård, så læs med her.

  Mellem Split og den UNESCO-bevarede by Dubrovnik, finder du den lille landsby Komin. Komin er formentlig det allerbedste spot at kitesu... Læs mere
Kontakt