5 destinationer inspireret af Kurs mod fjerne kyster

5 destinationer inspireret af Kurs mod fjerne kyster

Har du også siddet klistret til tv-skærmen de sidste mange tirsdage og fulgt med Mikkel Beha og familien, når de hoppede i vandet med hajer, tog på adventure i junglen og besøgte lokalbefolkningen til indvielsescermonier? Så er du bestemt ikke den eneste!

Serien om sejlerfamilien med de store hjerter og en livsbekræftende energi har for alvor ramt noget i os og vækket rejselysten bland tusindvis af os danskere. Inspireret af Havanas og besætningens rute har vi derfor samlet en liste over fem fede destinationer!

1. Ohøj! Hop ombord på båden og oplev Galapagos-øerne 

Nysgerrige sæler på Galapagos

Oplev økæden, der har tryllebundet opdagelsesrejsende siden Darwin for første gang smed anker ud for Galapagos' kystlinje. Ombord på en lokal båd kan du opleve de enorme Galapagos skildpadder, tage med på tur til saltvandslagunen, som er hyppigt besøgt af flamingoer og generelt nyde livet ombord på båden med alt, hvad der hører til. 

2. Oplev livet under havoverfladen i Indonesien

Livet under overfladen i Sulawesi, IndoensienBeha familien er særdeles begejstret for at dykke - og med god grund! Dyrelivet under den blå havoverflade er nemlig helt uden sammenligning! Så tag det dykkercertifikat, du altid har drømt om, mens du nyder Indonesiens smukke strande, overdådige natur og kolde Bintang-øl.

3. Kom helt tæt på Borneos truede orangutanger 

Orangutanger på Borneo

For den evertyrslystne er Borneo virkelig en dream come true! Oplev Borneo helt tæt på med en 14 dages tur rundt i det nordøstelige Sabah. Start med et par adventure-omspundne dage i Gunung Mulu National Park, hvor du kan opleve de vanvittigt smukke og frygtindgydende Wind & Clearwater caves, tag derefter på snorkeltur omkring smukke Pulau Tiga, lær at lave mad som de lokale og spænd vandrestøvler godt fast inden turen går gennem Borneos regnskove. Slut eventyret af med et besøg på et orangutang rehabilitations center, som er en oplevelse du aldrig glemmer!

4. Bestig en aktiv vulkan i Indonesien

Mount Rinjani på Lombok, Indonesien

Gør ligesom Emil og Theis og tag turen mod toppen til en aktiv vulkan. På en fem dages trekking tur til vulkanen Rinjani på Lombok i Indonesien får du for alvor mulighed for at udfordre dig selv sammen med andre eventyrslystne unge. Udover en betagende panoramaudsigt over Indonesiens vulkanlandskab, venter der dig nætter under en stjerneklar himmel, når I undervejs slår lejr ved smukke kratersøer. 

5. Oplev Costa Rica og Panama kanalen 

Strandlivet i Panama

Oplev det bedste af mellemamerika på en 14-dages tur gennem Costa Rica og Panama. Fra Costa Ricas hovedstad, San José, går turen videre mod smukke strande og bjergkæder på vej mod den verdensberømte Panamakanal inden I tager videre til de vildeste paradisøer og reggae beats på de caribiske strande. 

 

Har vi vækket rejselysten?
Kontakt os for at høre mere

 

Kontakt