5 grunde til at årets sommerferie skal gå til Bali

5 grunde til at årets sommerferie skal gå til Bali

Har du endnu ikke planlagt sommerferien, har vi kun et råd til dig: Rejs til Bali! Er du ikke helt overbevist? Så læs vores 5 grunde til, hvorfor Bali er den perfekte destination til årets sommerferie. 

1. Perfekt klima

Jagten på det perfekte klima om sommeren ender på Bali. Her kan du nyde behagelige temperaturer under blå himmel og vinke farvel til grå skyer og regn hjemme i Danmark.

2. Et vådt paradis

På Bali kan du ride på bølger som en professionel eller udforske havets dybe hemmeligheder med egne øjne. Tag med på en af vores mange surfcamps eller lær at dykke blandt farverige koraller og gamel skibsvrag. 

Er du den aktive type, men trives bedst på land? I så fald har vi en rigtig fed udfordring til dig, nemlig Fitness Boot Camp på Bali!

Surfing på Bali

3. Lev som en konge på budget!

2-3 uger på Bali behøver ikke ruinere dig. Tag kontakt til vores dygtige rejsekonsulenter og få gode tilbud på flybilletter og overnatningsmuligheder, som passer til dine ønsker og behov. På Bali er du sikret en fantastisk ferie på budget!

4. Øhop i fantastiske omgivelser

Fest til langt ud på natten på Gili Trawangan, tag på en afslappende cykeltur og afslut med yoga i Ubud eller hop i vandet og dyk med manta rays på Nusa Lembongan. Med øhop på Bali har du et spændende og varieret udvalg af aktiviteter og skønne naturoplevelser i vente. 

Templer på Bali | Templer i Ubud

5. Gør en forskel som frivillig

På Bali tilbyder vi en række muligheder for dig som vil arbejde som frivillig som en del af din ferie. Lær lokalbefolkningen og kulturen at kende som frivillig i en børnehave og skole, eller hjælp med at beskytte truede havskilpadder og deres habitat langs kysten.

Frivilligt arbejde med udsatte skildpadder

Frister det med en tur til Bali?
Skriv til os
Kontakt