6 fede surf spots i Europa

6 fede surf spots i Europa

Du behøver ikke tage til Hawaii eller Bali for at få gode surfingoplevelser. Europa har også nogle ret lækre surfspots, som ikke mange kender. Find dit board frem, og sæt kursen mod én af disse surfdestinationer.

Du vil gerne lære at surfe som en pro, men har ikke tid til en længere oversøisk rejse? Alright, så bliv i Europa! Her finder du masser af gode bølger, og med denne guide er du et skridt nærmere et fedt surf-eventyr, uden du behøver rejse jorden rundt. Tjek disse 6 fede surfspots i Europa:

1. Surfing i Ericeira - Portugal

Surfing i Portugal | surfing med KILROYVelkommen til ét af de bedste surf spots i Europa. På Portugals vestkyst finder du den lille by, Ericeira. En gammel fiskerlandsby der byder på gode bølger dagen lang. Her får du de perfekte forhold for både begyndere og erfarne surfere. Surfing i Portugal er utrolig populært, og det er ikke uden grund!

Sådan kommer du hertil: Ericeira er beliggende ca. 50 km fra Lissabon. Inklusiv i vores surfpakke er shuttlebus. Alternativt kan du leje en bil, og rejse til Ericeira på egen hånd.

2. Surfing i Le Pin & Vieux Boucau - Vestfrankrig
Surfing i Frankrig | Surfing med KILROY

På den vestlige Atlanterhavskyst i Frankrig kan du faktisk finde mere end ét godt surfspotLe Pin Sec er et lille roligt surfparadis, som ikke mange kender til. Stedet er beliggende godt en times tid nordvest for Bordeaux. Vieux Boucau, derimod, er et mere velkendt spot, hvor du kan bruge aftenerne på at feste igennem med de andre unge på surfcampen. Begge spots ligger i Biskayabugten, som har fantastiske surfingforhold på grund af vinden og strømmen i havet, hvilket kaster nogle vilde Atlanterhavsbølger af sted.

Sådan kommer du hertil: Det er nemmest at flyve til Bordeaux, uanset hvilket surfspot du gerne vil til. Vi kan arrangere shuttlebus mod et gebyr, eller du kan leje en bil og gøre noget af turen til et mini-roadtrip.

3. Surfing i San Vicente - Nordspanien

Surfing i Spanien | surfing med KILROY
Langs den smukke nordspanske kystlinje finder du den lille by, San Vicente de la Barquera. Selve surfspottet er beliggende godt 10 minutters gang fra byens centrum, og består af lækre hvide strande og virkelig gode vindforhold. Som med de franske spots, så får du ligeledes Biskayabugtens vejrforhold at mærke her, hvilket gør surf-forholdene helt optimale.

Sådan kommer du dertil: Den er nemmest af flyve til enten Santander eller Bilbao. Vi kan hjælpe med at arrangere shuttleservice, eller du kan vælge at leje en bil eller alternativt tage en lokal bus. Busserne kører mod San Vicente fra begge byer. 

4. Surfing på Fuerteventura - De Kanariske øer, Spanien

Surfing på Fuerteventura
Fuerteventura er et lækkert helårs surfspot i Europa. Denne surfcamp er beliggende på den nordlige del af øen i den lille landsby, Corralejo. Udover at tilbyde gode surfbølger 365 dage om året, er der masser af andre udendørsaktiviteter at kaste sig over. Tag på mountainbiketur, kør ATV eller tag ud og snorkle, mens du er her. 

Sådan kommer du hertil: Når du ankommer i lufthavnen på Fuerteventura, kan du enten tage med shuttlebus (book mindst 72 timer før ankomst), køre med offentlig bus eller leje en bil. 

5. Kitesurfing på Sardinien - ItalienKitesurfing på Sardinien

Okay, vi ved det godt. Det er ikke klassisk surfing, men kitesurfing. Det er stadig fedt, og Sardinien er anerkendt som ét af de bedste destinationer i Europa, hvis du vil kitesurfe. De sidste mange år har Sardiniens kitesurfingscene været i eksplosiv vækst, og tiltrækker i dag kitesurfere fra hele Europa. Dette surfspot er tæt på Porto Botte i den sydlige del af øen. Bonus når du vælger at kitesurfe på Sardinien: Det italienske køkken! Læs mere om kitesurfspottet på Sardinien her.

Sådan kommer du hertil: Flyv til Cagliari og lej en bil. Den bliver du også glad for, når du skal udforske resten af denne smukke ø!

6. Kitesurfing i Komin, Neretva - Kroatien

Kitesurfing i KroatienMed en lækker placering mellem Dubrovnik og Split, finder du Kroatiens bedste spot for kitesurfing i den lille by Komin. Udover at have fantastiske vejrforhold i dette område, er Kroatien et vanvittig smukt land, så hvorfor ikke kombinere dit ophold i surfcampen med enten en smuk sejltur i den kroatiske skærgård, eller et road trip langs Adriaterhavskysten?

Sådan kommer du her til: Flyv til Split for at komme på dit kroatiske kite-eventyr. Herfra tager det omkring 1,5 time at komme til Komin i bil, og det er nemt at leje bil i Kroatien.

Vil du surfe som en pro?
Skriv til os!
Kontakt