7 tips til at overleve en sejltur i Middelhavet

7 tips til at overleve en sejltur i Middelhavet

Forestil dig selv på dækket af en yacht eller en sejlbåd med en kold drink og dine yndlingssolbriller på. Du slapper af i den bagende sol samtidig med, at din udsigt består af Middelhavets krystalklare vand og de smukke europæiske øer, der ind imellem passerer forbi. Er der noget, der kan gå galt? Formentlig ikke - og slet ikke hvis du husker disse 7 ting.

1. Solcreme - og masser af det!

husk solcreme på din sejltur rundt i Europa

Du sejler rundt mellem de kroatiske øer, solen skinner og havet er vindstille og krystalklart. Det er ikke sjovt at være den eneste, der er fanget i skyggen eller som sidder under dækket - så husk solcremen.

2. BadetøjHusk badetøj på din sejltur rundt i Europa

Lad os være ærlige - du får ikke mulighed for at vaske dit tøj på din sejltur rundt i Middelhavet - og du får i øvrigt nok heller ikke brug for ret meget tøj. Men badetøjet - det må du ikke lade blive hjemme! Når først I smider anker mellem de smukke græske øer, er det første du kan tænke på nok at springe på hovedet i baljen.  

3. Husk kontanter

Tag kontanter med på sejlturen i Europa
Båden er netop lagt til land på en lille afsides ø i Kroatien, og du har lige fundet den perfekte souvenir til din mor, men der er ingen hæveautomat! Seriøst, hvorfor tager de heller ikke Mobilepay? Husk kontanter!

4. Ørepropper

Sejlads i Europa i sommerferienJa, nogle mennesker snorker, selv om du ikke selv gør (selvfølgelig gør du ikke det!). Du må ikke gå glippe af at drikke Ouzo eller danse Horos i Grækenland, fordi du var for træt. 

5. Kamera

Husk kamera på din sejltur rundt i EuropaNår du sejler rundt i havet omkring Ibiza, er det et absolut must at have sit kamera med - og gerne ét der er vandtæt som f.eks. et GoPro. De smukke landskaber og farverrige mennsker - det er svært at beskrive kun med ord. 

6. Lommelygte/pandelampemedbring lommelygte på sejlturen i europa

Det er et smukt syn, når du ligger i stilhed om natten og stirrer op i nattehimlen. Nyd de stille omgivelser, mens båden vugger blidt til havets taktfaste bølger. Nu skal du lige på toilettet, inden du lægger dig til at sove - du vil ikke være dén, der brækker armen, fordi du ikke så, at der var flere trin på trappen ned.

7. Solbriller

Husk solbriller på sejlturen rundt i Europa
Dem har du nok husket! De beskytter dig mod solen OG de afslører ikke, hvor du kigger hen. Ja, vi har luret dig, din bandit!

Vil du sejle Middelhavet tyndt?
Find din drømmetur her!
Kontakt