Sommerferien er reddet: Kom på kitesurf-camp i Kroatien

Sommerferien er reddet: Kom på kitesurf-camp i Kroatien

Så har vi endnu engang udvidet vores sortiment inden for kitesurfing. Hvis du er klar på at bruge sommerferien på at suse hen over havoverfladen i den kroatiske skærgård, så læs med her.

Mellem Split og den UNESCO-bevarede by Dubrovnik, finder du den lille landsby Komin. Komin er formentlig det allerbedste spot at kitesurfe i hele Kroatien, og i højsæsonen mellem juni og september, går der nærmest ikke en dag, hvor du ikke har de bedste forhold til kitesurfing. Ikke overbevist endnu?

Kitesurfing i Kroatien

Hvorfor skal jeg kitesurfe i Kroatien?

Godt spørgsmål! For det første er Kroatien et af de allersmukkeste lande i Europa. Nyd f.eks. udsigten over den kroatiske skærgård, betragt de små landsbyer langs kysten eller gå på opdagelse i de smalle brostensbelagte gader i byen.

Bevis, siger du? Jamen se blot her:

Udsigt over adriaterhavet

Mostar i Bosnien

Hvad indeholder kitesurfcampen i Kroatien? 

Du kan vælge mellem 1,2 eller 3 ugers ophold i Komin. Du får både overnatning, morgenmad, leje af gear og undervisning med i prisen. Der kan desuden arrangeres transfer fra lufthavnen i Split til Komin mod betaling.

Ud over kitesurfing har du mulighed for at deltage i en masse andre aktivititer, der arrangeres i campen. Du kan f.eks. tage med ud og klatre på bjergvæg, SUP, vinsmagning eller udflugter til den smukke og historiske bosniske by, Mostar. 

Kitesurfing i Kroatien

Fra 6.520 DKK
Kitesurfing i Kroatien
Tag med KILROY til Kroatien, og lær at kitesurfe som en pro. Den kroatiske skærgår danner den perfekte ramme om dit kite-eventyr. Her er smukt, og kiteforholdene er optimale!
Læs mere om kitesurfcampen
Vil du kitesurfe i Kroatien?
Skriv til os
Kontakt