Nyhed: Fitness Boot Camp i Australien

Nyhed: Fitness Boot Camp i Australien

Hvis du holder af at træne, være aktiv og rejse kommer du til at elske vores nye tilbud i Australien! Nu kan du nemlig tage afsted på Fitness Camp i smukke Byron Bay, hvor træningen består af blandt andet crossfit, yoga, surfundervisning og cardio på stranden.  Kan du forestille dig en federe kombi?

Med vores 7 dages fitness camp i Byron Bay, Australien får du muligheden for at udleve surfer-livstilen samtidig med, at du kommer i form med benhårde crossfit øvelser og træning på stranden. Som deltager på fitness campen har du to daglige træningssessioner - én om morgenen og én om eftermiddagen. 

Når du ikke træner kan du tage en cykeltur og udforske Byron BayNår du ikke træner, har du muligheden for at bruge din fritid på at udforske området omkring Byron Bay - du kan f.eks. tage en slapper på stranden sammen med de andre camp-deltagere, tage på dykkerekskursion eller cykle ind til Byron Bay centrum og udforske byens mange muligheder.

Byron Bay er kendt for sine fantastiske strande, gode dykker- og surfmuligheder og en afslappet og boheme-agtig atmosfære og livsstil. Overalt i byen vil du derfor opleve, hvordan det bugner med økologiske restauranter og butikker, og at stemningen er særdeles laid back.

Fitness campen inkluderer 3 surf undervisninger

Hvad er inkluderet i pakken?

  • 6 overnatninger med delte faciliteter
  • 5 crossfit træningssessioner i crossfit studio med profesionelle intruktører
  • 3 yoga sessioner i eget yoga studio
  • 3 surfundervisninger med profesionelle intruktører
  • 1 SUP (stand up paddleboard) undervisning/kajak
  • Cykelleje hele ugen
  • Varierede aktiviteter så som løbetur på stranden og cykeltur ved solopgang inkl. frokost ved Byron Bays berømte fyrtårn
  • Velkomstmiddag samt daglig morgenmad og frokost ved campen, der bl.a. består af madvarer fra campens egen økologiske have.

Overnatning

Du kan vælge mellem to forskellige typer overnating: Arts Factory eller Nomads Backpacker Byron Hostel.

Du indlogeres i en moderne tipi, som du deler med 3 andre camp deltagere

Arts Factory er fitness campens eget overnatningsalternativ, og ligger 5 minutters gang fra centrum og stranden. Her kan du vælge at sove i en moderne tipi, som du deler med 3 andre, sovesal, eller på privat værelse. Bemærk at private værelser koster ekstra og ikke er inkluderet i prisen på pakken. Av fasiliteter kan Arts Factory by på blant annet basseng, jacuzzi, samt en kaffe- og juice bar. 

Nomads er et pænt og moderne backpacker hostel, som ligger midt i centrum af Byron Bay og kun 5 minutters gang fra stranden. Hostellet har et moderne fælleskøkken, TV lounge, vaskeri og terasse med BBQ faciliteter. Alle værelserne er udstyret med balkon og sengetøj. Nomads er et godt alternativ til dig, der ønsker lidt mere privatliv, da du indlogeres i private værelser. Bemærk, at prisen på pakken kun dækker overnatning med delte faciliteter. Overnatning i Nomads vil derfor have en ekstra omkostning.

 

Kombiner Fitness Camp med et ophold på Surf Camp i Sydney

Hvis du er bidt af det aktive liv, og ønsker at få endnu mere ud af dit ophold i Australien, er det også mulig at kombinere Fitness camp med fem eller syv dages surfcamp! Her får du to aktive uger spækket med surfing, yoga og mange andre spændende aktiviteter. I tillæg får du muligheden for at opleve dem mange fede oplevelser, som storbyen Sydney byder på. Kontakt os for mere information om en kombinationstur.

Kombiner fitness camp med surf camp i Australien

 

Lyst til at tage på fitness boot camp i Australien?
Kontakt os
Kontakt