19 grunde til at du ikke bør besøge Fiji

19 grunde til at du ikke bør besøge Fiji

Du har sikkert hørt historier om hvide sandstrande, palmetræer der svejer blidt i vinden, det krystalklare vand, de tropiske vandfald, de gæstfrie lokale og de farverige paraplydrinks... Ja, Fiji er et tropisk paradis med mere end 300 øer, men der liiiige et par ting, vi gerne vil advare imod!

1. Du har sikkert forestillet dig selv liggende i en hængekøje på en hvid sandstrand i Fiji. Det kunne lyde som en drøm, lige indtil du står over for udfordringen med at komme ud af det svingende helvede igen...

Rejs til Fiji og find en hængekøje på stranden!

2. Eftersom din Instragram-profil bliver fyldt med billeder af smukke vandfald og farverrige fisk, bliver dine venner sikkert ramt af den grimme folkesygdom: jalousi. Det kan komme til at koste dig nogle venskaber - er de virkelig dét værd?Besøg fantastiske vandfald i Fiji

3. Det er ikke sikkert, at venner er det eneste, du risikerer at miste, når du besøger Fiji. Der er også rig mulighed for at miste dine penge, når du vædder på de lokale krabbe-ræs. Ja, det ER en ting.

Krabberæs i Fiji

4. Folk der besøger Fiji begynder lynhurtigt at kede sig så meget, at de bare springer fra den ene ø til den anden. Det kaldes ø-høp, og lyder mega stressende. Og så findes der endda 300 øer... 

øhop i fiji | rejser til fiji med KILROY

5. Nu vi snakker om øhop i Fiji - du bliver sikkert også søsyg, når du befinder dig ombord på båden, der transporterer dig fra den ene paradis-ø til den anden. Nej tak!Oplev de smukke øer i fiji med et ø-pas

6. Du vil hurtigt opleve, at mange af husene i Fiji er i elendig stand. Se f.eks. disse nedenunder. Det er jo bare træpæle på en strand med et tag på. Hvor er væggene henne?

Bungalows på stranden i fiji

7. Det siges, at der "tidligere er blevet praktiseret kannibalisme i Fiji", men det er altså stadig muligt at købe de karakteristiske firtakkede træ-gafler i de lokale souvenirbutikker. Just saying...I gamle dage var kannibalisme helt normalt i Fiji

8. Og bare lige for en god ordens skyld. Du må ikke røre en fijianers hoved. Det er et stort no-go. Også selv om du måske ikke længere bliver spist som straf - eller gør du?traditionel dans på strandene i fiji

9. Dit besøg på de smukke øer i Fiji, vil med garanti gøre dig afhængig. Du vil for altid have et konstant behov for et Fiji-fix.smukke Taveuni Island i Fiji

10. Lad os håbe, at du formår at styre udenom "Beqas fire walkers". Hvem gør den slags? Som om Fiji ikke er varmt nok i forvejen!Beqas fire walkers er en tradition i Fiji

11. Kava er en vigtig kulturel og social tradition i Fiji. Oplev den delikate smag af muddervand, der får din tunge til at blive følelsesløs fordi... hvorfor ikke?Drik kava i fiji

12. Et besøg i Fiji vil få dig til at sætte stor pris på den barske vinter herhjemme. De laveste temperaturer i Fiji er 18 grader - om natten!

fiji er et besøg værd hele året på grund af den høje gennemsnitstemperatur

 

13. Du kan aldrig undgå det konstante pres om at du skal være aktiv og komme i form. Selv ikke i Fiji. Og hvem gider blive mindet om, at man kan holde strandkroppen ved lige på en fitness camp i Fiji omringet af palmetræer og sandstrande så langt øjet rækker? Ingen? Det regnede vi heller ikke med.du kan dyrke fitness i fiji

14. Du kan nok ikke forestille dig, hvordan det bliver, når du skal tilpasse dig den trivielle hverdag derhjemme igen, efter en tur til Fiji. Slet ikke, når "no hurry, no worry" ikke længere fungerer som legitim undskyldning. 

Nyd det stille og rolige tempo i Fiji

15. Ifølge flere statistikker er Fijis befolkning blandt de lykkeligste i verden. Når du har hængt ud med dem et stykke tid, smitter det formentlig af på dig!fijis befolkning er blandt de lykkeligste i verden

16. Bula betyder egentlig 'liv', og du kommer til at bruge det meget! Ordet kan benyttes til at sige 'hej', 'farvel', 'velkommen', 'kærlighed' og meget mere. Med andre ord, et besøg i Fiji kommer til at ødelægge dine sproglige kompetencer. Bula!et besøg i fiji kan blive meget vanedannende

17. Du skal slet ikke begynde at overveje at dykke i Fiji. Resten af verden bliver aldrig det samme, med alle de farverige oplevelser, der venter dig her. Du må hellere aflyse dit dykkerkursus, ellers risikerer du bare at ødelægge alle dine fremtidige dykkeroplevelser. Dykning i Fiji med KILROY

18. Ja, selv Hindutemplerne er farverige... Aaaalt for farverige.
Besøg de mange smukke Hindutempler i Fiji

19. Den afslappede livsstil får dig sikkert til misse flyet hjem (eller, det ville du ønske det gjorde). 

Sejlads i Fiji

Hvis vi nu skal være ærlige, og det skal vi jo, så kunne vi nok alligevel godt selv finde på at rejse til Fiji - selv efter denne 'skræmmekampagne'. Vi vil jo bare have det hele for os selv!

Hvis du vil læse mere om Fiji, så tjek:

  1. Michaels beretning: Sådan forelskede jeg mig i Fiji på 5 dage!
  2. Føler du dig eventyrlysten? Kombinér frivilligt arbejde og dykning i Fiji!
  3. Vi ved, hvad vi snakker om: De 8 bedste ting at lave i Fiji!
Vil du vide mere om Fiji?
Skriv til os
Kontakt