19 grunde til at du ikke bør besøge Fiji

19 grunde til at du ikke bør besøge Fiji

Du har sikkert allerede hørt historierne om Fiji fra andre rejsende - kridhvide sandstrande, palmer der svejer let i vinden, et krystalklart hav, tropiske vandfald, en utrolig sød lokalbefolkning og farverige drinks. Og ja, det er alt sammen sandt. Fiji er et sandt paradis med mere end 300 fantastiske øer, men vi føler, at vi er forpligtet til at advare dig om et par af de ting, som folk ikke snakker højt om. 

1. Du forestiller dig sikkert liggende i en hængekøje på en øde sandstrand på en af de mange bountyøer. Det lyder som en drøm, ja, men pas på! Det kan godt være en udfordring at komme op og ned af sådan en svingende bandit.

Paradisstrande i Fiji

2. Du kommer til at irritere alle dine venner med dine vilde vandfaldsbilleder på Instagram. Der er endda en vis sandsynlighed for, at du fanger et billede som i de irriterende shampoo-reklamer, hvor de vasker hår i et fortryllende vandfald omringet af farverige blomster.

Vandfald i Fiji | rejser til Fiji

3. Der er risiko for, at du taber enten penge eller drinks ved at satse på den forkerte krabbe i de berømte krabberæs.

Krabberæs i Fiji

4. Det siges, at man "i gamle dage" praktiserede kannibalisme i Fiji, men husk på, at man stadig kan købe de traditionelle firtakkede gafler i landsbyernes små butikker.

Kannibalisme var udbredt i Fiji

5. Derudover vil du sikkert høre en masse mærkelige og grusomme historier om kannibalisme. Og bare lige til info, så må du stadig ikke røre en lokal Fijianer på hovedet - det er et kæmpe no-go, selvom du måske ikke ender på middagsbordet.

Du vil høre masser af mærkelige fortællinger fra Fijis historie

6. Indbyggerne på Beqa vandrer på glødende ild! Behøver jeg sige mere? Jeg mener, hvem gør den slags?

Beqa firewalkers | oplevelser i Fiji

7. I Fiji har mange huse ikke døre, busserne har ingen vinduer og politiet bærer ikke våben. 

Politiet på Fiji

8. Derimod vil du se store muskuløse mænd, der bærer macheter, mens de vandrer op og ned af vejen. Men bare rolig. Det eneste de jagter, er sukkerrør.

Mænd med machete i Fiji

9. Kava - Den vigtigste kulturelle og sociale vane i Fiji. Ja, det er altid sjovt at prøve lokale traditioner, men Kava smager af muddervand og vil gøre din tunge delvist følelsesløs. Hvorfor skulle du dog gøre det?

Drik Kava i Fiji

10. Kan du ikke lide, når det er varmt? Den laveste temperatur du oplever i Fiji er 18 grader om natten. 

Gennemsnitstemperaturer i Fiji

11. Du bliver sikkert fristet til at tilmelde dig et fitnesskursus, mens du oplever Fijis fantastiske atmosfære. Pas på med at være aktiv på rejsen!

Fitness i Fiji

12. Det bliver svært at tilpasse dig det normale live, når du er hjemme igen. Du kan altså ikke længere bruge undskyldningen "no hurry, no worries", når du kommer for sent til en forelæsning eller et vigtigt møde.

Oplev Fiji | rejser til Fiji med KILROY

13. Fijianere er kendt for at være ekstremt glade. Hvis du bruger for meget tid sammen med de lokale i Fiji, ender du med at blive smittet med al den glæde!

Fiji er kendt for en glad lokalbefolkning

14. Alle de smilende ansatte i farverige blomsterskjorter, der byder dig velkommen med ukulele mens du passerer imigration i lufthavnen, vil gøre det svært for dig at besøge andre lufthavne i fremtiden. Du vil blive skuffet over, at ingen andre lande kan måle sig med atmosfæren i Fiji. 

Velkomst i Fiji er overdådig

15. Du bliver med stor sandsynlighed afhængig af Fiji, og vil i fremtiden have et konstant behov for at rejse tilbage.

You might get addicted to Fiji

16. "Bula" bliver dit nye yndlingsord, og du kommer til at sige det meget. Det betyder "liv", og kan både blive brugt til at sige hej, farvel, velkommen, kærlighed og meget mere.

Sig Bula i Fiji

17. Det krystalklare vand og den fantastiske verden under havoverfladen vil gøre det svært for dig at dykke andre steder. Du kan endda samle karmapoint, samtidig med at du lærer at dykke i Fiji!

Dykning i Fiji

18. Du bliver måske søsyg, når du sejler rundt mellem de perfekte bountyøer, der alle har ikoniske palmer, smukke hvide sandstrande, helt klart vand og farverige laguner fyldt med koraler og fisk. 

Ø-hopping i Fiji

19. Du kommer garanteret til at misse flyet hjem, efter du har lært at leve i den afslappede atmosfære med hængekøjer på stranden og venlige lokale. Måske med vilje?

Du rejser aldrig hjem fra Fiji

Tør du besøge Fiji?
Kontakt os
Kontakt