Derfor skal du sejle rundt i Middelhavet til sommer!

Derfor skal du sejle rundt i Middelhavet til sommer!

Har du endnu ikke booket din sejltur i Europa? Heldigt for dig! Vi har nemlig nogle gode rabatter, uanset om du gerne vil på eventyr til vands i Grækenland, Kroatien eller Spanien. Men lad os lige starte med at få dig i den rette stemning.


Det ser fedt ud, ik? Det er det også! Forestil dig, at du er ombord på båden med andre unge fra hele Europa. Hop i det dejlige blå Middelhav eller få en lækker tan, mens du slapper af på dækket.

Kan du ikke beslutte dig for, hvor du skal sejle rundt i Europa? Lad os give dig en hjælpende hånd! Grækenland, Kroatien og Spanien er oplagte destinationer, og hvis du booker før den 30. april, får du nogle solide rabatter på din sejltur!

Sejl rundt blandt de græske øer

De græske øer har været en favorit i mange år, og det forstår man jo godt. Du kan se frem til at besøge den ene smukke ø efter den anden, der alle byder på de ikoniske hvide huse. Spis gyros på en lokal taverna og tag på en snorkeltur i det smukke hav. Book dit græske eventyr inden 30. april, og rejs ud inden 15. december for at få fingre i rabatten. 

Spar op til DKK 3.300 på sejlturen i Grækenland!

Fra DKK 5.768
Spar op til DKK 3.300 på sejlturen i Grækenland!
Vil du udforske de fantastiske græske øer? Spar gode penge på din sommerferie i det græske ø-hav! Hvad venter du på?
Kontakt os!


Sejltur omkring party-øen Ibiza

Ibiza er så meget mere end overfyldte diskoteker! Øen og dens omgivelser tilbyder masser af afsides smukke strande, ubeboede små-øer og glimrende snorkeling-steder. Selvfølgelig får du også mulighed for at feste med andre unge, bare rolig. Man rejser naturligvis ikke til Ibiza uden at få lov til at smage på det berømte natteliv, men der er masser af andre ting at glæde sig til også. Hvis du booker nedenstående tur inden 30. april får du 15% rabat! Du kan rejse mellem 01maj-30 september 2017.   

15% rabat på Ibiza-drømmen!

Fra DKK 5.700
15% rabat på Ibiza-drømmen!
Jagt solen og de smukke afsides strande med KILROY. Book før 30. april og få 15% rabat på dit eventyr til vands i Spanien!
Kontakt os!


En sejltur du sent vil glemme i Kroatien

Østeuropa, og specielt Kroatien og Montenegro, er noget af det smukkeste, som Europa har at byde på. Hvis du endnu ikke har haft mulighed for at cruise rundt på Adriaterhavet, så er det her din chance! Og med dette tilbud, bliver du automatisk opgraderet fra et kategori B-skib til et kategori A-skib - Hvilket er større, lækrere og lige en tand mere komfortabelt. Og nåh ja, det giver dig i øvrigt en besparelse på op til 1.125 kroner (værdien af opgraderingen), hvis du booker før den 29. april 2017. 

Opgraderingen gælder, hvis du booker en tur med følgende afgange:

  • 17. juni 2017
  • 24. juni 2017
  • 05. august 2017
  • 12. august 2017

Få en opgradering med en værdi på op til 1.125 DKK i Kroatien!

Få en opgradering med en værdi på op til 1.125 DKK i Kroatien!
Nyd det varme og lækre vand i Adriaterhavet sammen med andre unge. Det er den perfekte måde at udforske Kroatien!
Kontakt os!


Hvis du vil have mere information eller gerne vil booke en af de fede sejlture ovenfor, så tag fat i en af vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at sammensætte din rejse. 

Klar til at lette anker?
Skriv til os!

 

Sejl rundt i Middelhavet i sommerferien!

Kontakt