Gå retro og rejs rundt i Europa til sommer!

Gå retro og rejs rundt i Europa til sommer!

Hvor meget sommerferie har du? 14 dage, 21 dage eller en måned?

Sommerferie i Europa er lidt retro, især når man som dig, er lidt af en citizen of the world, en verdensborger, en globetrotter - kært barn har mange navne. Jo jo, lad nu være med at være beskeden.

Men Europa har faktisk utrolig meget at byde på! Her får du tre forslag til, hvordan du kan få en episk sommerferie uden at bruge 25 timer på at nå frem til destinationen! Der venter dig afslappet Middelhavsatmosfære, fantastiske strande, berømte byer, små afsides øer og lækker mad!

Husk at nedenstående blot er forslag, og du kan altid skræddersy din rejse efter dine drømme. Kom ind i en af vores butikker, vi er altid friske på at snakke om dine ferieplaner!

14 dage - Hablo espanol!

Sommerferie i SpanienBegynd rejsen med at lære spansk i Barcelona. Forestil dig, at du sidder på en lille fortovscafé og bestiller sangria og tapas på spansk. Efter en uges spanskundervisning, er det tid til at lære noget nyt og få pulsen op. Surfcampen ligger i San Vicente de la Barquera på den nordspanske kyst, og vil give dig mulighed for at fange den perfekte bølge samt møde andre unge fra hele verden. For at give turen en ekstra dimension, kan du leje en bil og tage på road trip de ca. 750 kilometer, der er fra Barcelona til San Vicente. Du kan også tage enten bus eller tog, hvis du foretrækker det. 

Hablo espanol!

Fra 4.495 DKK
Hablo espanol!
14 dage
Lyder det som en fed sommer? Vores rejsekonsulenter er eksperter i at få dine rejsedrømme til at gå i opfyldelse!
Skriv til os, og kom ét skridt nærmere.

Inkluderet:

  • 7 dages spanskundervisning i Barcelona inkl. overnatning
  • 7 dages surfcamp i San Vicente de la Barquera inkl. overnatning

Bemærk at fly og lokal transport ikke er med i prisen, men vi kan arrangere begge dele for dig til gode priser!

21 dage - Det kroatiske eventyr

Sommerferie i KroatienDenne rejse begynder med 8 uforglemmelige dages sejlads langs Kroatiens smukke Adriaterhavskyst. Slap af på dækket, svøm i det blå hav, besøg nye steder hver dag og mød andre unge fra hele verden. Sejlturen begynder og slutter i Split, men tager dig forbi Dubrovnik, der bl.a. byder på en gammel smuk UNESCO-bevaret bydel. 

Efter en uge på havet, er det tid til at se, om du har nogle kitesurfskills! Kitesurfcampen ligger i en lille hyggelig landsby ikke langt fra Split, og giver dig Kroatiens bedste forhold for kitesurfing; en konstant vind plus et stort område med en helt flad vandoverlade giver de bedste forudsætninger for både begyndere, der skal lære grundtrinene og de erfarne, der gerne vil lave freestyle-tricks. 

Kroatien er et fantastisk smukt land, og har mange velbevarede kulturområder, der er værd at besøge. Tag f.eks. et par dage i Split, og oplev en livlig og charmerende by, der har masser af kultur og lækker mad.

Det kroatiske eventyr

Fra 9.300 DKK
Det kroatiske eventyr
21 dage
Er du klar på et kroatisk eventyr denne sommer? Vores rejsekonsulenter er eksperter i at sammensætte lige præcis den rejse, som du drømmer om!
Skriv til os, og kom ét skridt nærmere.

Inkluderet:

  • 8 dages sejltur i Kroatien
  • 8 dages kitesurfing inkl. overnatning samt morgenmad.

Bemærk at fly og lokal transport ikke er med i prisen, men vi kan arrangere begge dele for dig til gode priser!

Én måned - Solrigt, saltet & sweet life!

Rundrejse i Europa i sommerferienHer får du en cool sommer i Europa! Rundrejsen starter ud i det vestfranske, hvor du lærer at surfe på vores surfcamp i Vieaux Boucau, der er kendt for at have nogle af de bedste surf-forhold i Europa. Her kommer du til at møde unge fra resten af verden, der, ligesom dig, er på jagt efter de perfekte bølger, fede fester og et fantastisk strandliv.

Efter en uges surfing, fortsætter rejsen med at udforske Maltas spændende verden under havoverfladen. For at komme fra surfcampen i Frankrig anbefaler vi, at du enten tager et tog til Paris eller Barcelona, alternativt lejer en bil, og kører dertil, og herefter tager et direkte fly til Malta.

Dykning i Malta giver dig meget mere end blot fisk og blåt vand. Selvom det ikke er standard at dykke i vrag når man tager sit Open Water-dykkercertifikat rundt om i verden, er det nærmest umuligt ikke at gøre i Malta. Her er der spændende vrag overalt! 

Hvilken bedre måde at afslutte sin rundrejse i Europa end ved at tilbringe sin tid ombord på en lækker yacht, mens du cruiser forbi de smukke græske øer. Udforsk spændende oldtidsruiner, tavernafyldte havne og lækker seafood. Glem ikke at prøve at smage Ouzo! Sejlturen begynder og slutter på Santorini, som er den måske smukkeste af alle græske øer. Du kan flyve til Santorini fra Malta, med et enkelt stop I Athen på vejen.

Sol, salt og sweet life!

Fra 19.500 DKK
Sol, salt og sweet life!
En måned
Drømmer du om en rundrejse i Europa til sommer. Her kommer du både forbi vores surfcamp i Frankrig, en verden under havoverfladen i Malta & de smukke græske øer!
Skriv til os, og kom ét skridt nærmere.

Inkluderet:

  • 7 dages surfundervisning i Frankrig inkl. overnatning.
  • 8 dages open water dykkerkursus i Malta
  • 10 dages sejltur mellem de græske øer

Bemærk at fly og lokal transport ikke er med i prisen, men vi kan arrangere begge dele for dig til gode priser!

Står den på rundrejse i Europa til sommer?
Skriv til os!
Kontakt