Tag på sommerferie med Turkish Airlines

Tag på sommerferie med Turkish Airlines

Har du stadig ikke besluttet dig for en sommerferiedestination? Så foreslår vi Asien, hvor du kan få både kultur, byliv og hvide sandstrande i én og samme destination! 

Lige nu kører Turkish Airlines med en række nedsatte billetter på fire forskellige destinationer i Asien, så du endda kan komme afsted lidt billigere med kun ét stop i Istanbul!

Tilbuddet gælder ved online bestilling indtil d. 15. maj 2017 med afrejseperiode fra d. 12. april 2017 - 9. juni 2017.

Flybilletterne skal bookes online, men hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke aktiviteter og overnatningsmuligheder vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter på 70 15 40 15 eller sende os en besked her.

Manila, Fillippinerne

Fra 5.511 KR.
Manila, Fillippinerne
Oplev Fillippinerne! Du lander i hovedstaden Manila og kan derfra udforske Fillippinernes mange muligheder. Hop på et fly til øen Palawan og brug dagene på de fantastiske strande eller udforsk området nord for Manila, hvor du kan se vulkaner og trekke i risterrasser.
Gå til flybooking

 

Male, Maldiverne

Fra 6.021 KR.
Male, Maldiverne
Med sine hvide sandstande og krystalblå hav opfylder Maldiverne enhver drøm om en vaskeægte paradisferie. Her kan du dase under palmerne, tage på bådtur og snorkle blandt det rige dyreliv.
Gå til flybooking

 

Colombo, Sri Lanka

Fra 5.790 KR.
Colombo, Sri Lanka
Tag den lokale togbane op gennem Sri Lankas smaragdgrønne tropiske skove, lær at surfe på Sri Lankas østkyst og kom tæt på landets traditionsrige kultur og imponerende dyreliv.
Gå til flybooking

 

Bangkok, Thailand

4.360 KR.
Bangkok, Thailand
Hvis du gerne vil kombinere strandferie med byliv er Bangkok den perfekte destination. Storbyen er en af verdens mest kaotiske og fascinerende byer. Thailands hovedstad byder desuden på et enestående køkken, fremragende shopping og en fascinerende kultur - og så er den udgangspunktet for oplevelser på strandene i syd og den vilde natur i nord.
Gå til flybooking


Priserne er afhængig af ledighed, destination og antal stop. 

Kampagne info

Kampagnen slutter d. 15. maj 2017
Afrejseperiode: 12. april 2017 - 9. juni 2017

Kontakt os for en pris på din rejserute
Kontakt KILROY
Kontakt