7 grunde til at vi elsker Cuba

7 grunde til at vi elsker Cuba

Med sin afslappede Mañana-kultur, de lækre Mojitos, fede cigarer og opløftende salsa-rytmer er Cuba virkelig et unikt land, som er svært ikke at elske! 

Ikke overbevist endnu? Tjek disse syv grunde -> tjek din bankkonto -> good to go? Book dit fly til Cuba her!

1. Mojitos til morgenmad, frokost og aftensmad!

Drik Mojitos i CubaCuba er Mojitoens hjemland, så her kan du drikke forfriskende og dejlige Mojitos dagen lang! Pro tip: Indtag lidt fast føde i ny og næ også...

2. Vamos a la playa!

Smukke strande i CubaCubas mange strande er grund nok til at rejse til Cuba. Playa er spansk for strand, og Cuba er fuld af virkelig lækre strande. Playa Los Flamencos, Playa Turquesa og Playa Ancón er nogle af dem, hvis vi lige skal udvælge et par.

3. Salsa, salsa, salsa

Lær at danse salsa i CubaHavana = Salsa! Og vi elsker det! Du behøver ikke tage på natklub for at danse salsa i Cuba, det er faktisk lige så sandsynligt, at salsafesten foregår på et gadehjørne. Der er plads til alle, uanset hvordan dine moves er. Vil du alligevel gerne bevæge dig nogenlunde i takt med musikken, kan du tage et par salsalektioner, inden du bevæger dig ud i gadefesten

4. Casa Particulares

Bo hjemme hos en cubansk familieI Cuba har de et sejt koncept: Casas Particulares. Direkte oversat betyder det "private hjem", og ved at bo i et homestay på denne måde, får du en glimrende mulighed for at opleve det autentiske Cuba hos en lokal cubansk familie. 

5. Cruise rundt i landet med stil

Lej en gammel amerikansk veteranbil I CubaGamle amerikanske veteranbiler er nærmest blevet et symbol på Cuba, og hvor sejt er det ikke at cruise rundt i sådan en bil med vinduet rullet ned, solbrillerne på og med salsamusik i radioen?

6. Cubanske cigarer

Cubanske cigarerCuba er verdensberømt for sine sigarer, og du vil uden tvivl komme til at se både ældre mænd og yngre kvinder, der ryger cigarer på ethvert gadehjørne, mens de diskuterer sport, politik eller sladder. Ingen er for fin til en god cigar! 

7. Mañana, Mañana

Lokale i CubaDu kan godt lide, når tiden står stille, og den afslappede atmosfære overtager hverdagen, siger du? Jamen så er Cuba stedet for dig. Du skal nemlig lede længe efter en atmosfære som den i Cuba. ALT er Mañana-tid, og det kan selvfølgelig godt være irriterende, hvis du skal nå noget eller har travlt, men hvis du omfavner kulturen mens du er her, så vil du med sikkerhed savne konceptet, så snart du er hjemme igen, og din underviser rykker for den eksamen, du helst gerne vil aflevere i Mañana-tempo!

Vil du høre mere om Cuba?
Ja tak! Jeg sender en mail asap!
Kontakt