Se The Big 5 på en 5-dages rundrejse i Sydafrika

Se The Big 5 på en 5-dages rundrejse i Sydafrika

Mpumalanga er et område fyldt med kontraster. Mod vest er området afgrænset af frodig skov, krystalklare vandløb og brusende vandfald, mens området, der støder op til, er fladt lavland med et rigt og mangfoldigt fauna og flora. I dette område findes mange private reservater, ligesom at det huser Kruger National Park, som er et fantastisk udgangspunkt, hvis du har lyst til at opleve Afrikas Big 5.

Varighed: 5 dage
Starter i: Johannesburg
Slutter i: Johannesburg

 

Højdepunkter på turen:

  • Besøg den imponerende Blyde River Canyon
  • Kør med jeep gennem Kruger National Park
  • Spot 'The Big Five’ og andre af Sydafrikas vilddyr
  • Overnatning i de særlige Drifers camps

Kort over ruten på din 5 dages safaritur

Dag 1: Johannesburg – Bush Lodge

Vi rejser fra Johannesburg via en naturskøn vej til Mpumalanga. Undervejs besøger vi Dullstroom, vi krydser Robbers Pass og tilbringer tid i den historiske by Pilgrims Rest. Vi besøger også Bourke's Luck Potholes og Blyde River Canyon. Om natten overnatter vi på det komfortable Drifters Bush Lodge, der grænser op til Kruger National Park. Om aftenen er middagen tilberedt over åben ild.

Dag 2: Bush Lodge

På andendagen ligger vi ud med en gåtur på jagt efter vilde dyr. Turen tager omkring tre timer og undervejs er gruppen ledsaget af en Drifters guide. Undervejs vil der være lejlighedvise stop, hvor vi lærer mere om dyrene og naturen. Efter gåturen vender vi snuden tilbage mod lejren, hvor vi nyder en brunch, og der er mulighed for dukkert i lejrens pool.

Løver i Kruger National Park, Sydafrika

Om eftermiddagen hopper vi på en jeep og kører på udkig efter endnu mere dyreliv. Turen fortsætter til ud på aftenen, hvor der er endnu større chance for at spotte nogle interessante dyr, som ikke er mulige at se i dagtimerne. Aftenen afsluttes med aftensmad over åben ild, mens du falder i søvn til naturens lyde i baggrunden. 

Spot dyrelivet fra sikkerheden i en jeep

Dag 3: Kruger National Park

Vi forlader lejren og drager mod den storslåede Kruger National Park, hvor vi tilbringer resten af ​​dagen i en jeep på jagt efter at se de vilde dyr i deres naturlige habitat.

Giraffer i Kruger National Park Sydafrika

Dag 4: Hazyview

Efter morgenmaden tager vi på en tur gennem Kruger National Park. Vi forsøger at spotte de verdensberømte Big Five (den afrikanske løve, elefant, buffalo, leopard og næsehorn) og andre dyr, der lever i parken. Derefter fortsætter vi til Hazyview, hvor vi skal overnatte. Drifters' Hazyview Lodge er en bjælkehytte beliggende i den subtropiske skov på Sabie floden. Du kan svømme, se på fugle og tage på smukke vandreture i området.

Hazyview Drifters Lodge i Sydafrika

Dag 5: Hazyview – Johannesburg

Efter en afslappet morgen er der afgang til Johannesburg, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen og vi skal sige farvel og tak til de andre i gruppen.

 

Tags: Safari
Relaterede indlæg
Kontakt