Fem vilde højdepunkter på din rundrejse i Filippinerne!

Fem vilde højdepunkter på din rundrejse i Filippinerne!

Du må ikke gå glip af denne vilde 10-dages rundrejse i Filippinerne, der er skræddersyet for dig, som elsker at være tæt på, under, over eller i vandet. Filippinerne giver dig et stykke af paradis, og vi er altid blevet opdraget med, at når der er serveret, så spiser man op. Så her får du en af de bedste måder at opleve landet på!

Varighed: 10 (vanvittig fede) dage
Start/slut: Cebu City
OBS: Du vælger selv hvornår turen skal starte, og du rejser ikke med en fast gruppe.

Filippinerne er enhver backpackers drøm. Landet er spredt ud over 7.000 øer, den ene smukkere end den anden, omringet af det mest fantastiske krystalklare vand. Så hvis du elsker havet og gerne vil opleve et ægte paradis med masser af aktive oplevelser, så er det her det rette eventyr for dig!

Dit første stop i Filippinerne vil med stor sandsynlighed være lufthavnen i Manila, og eftersom denne drømmerejse starter i Cebu, bliver dit første eventyr at finde vej sydpå. Hvis du er ivrig, og gerne vil af sted på denne tur asap, kan du naturligvis fange et indenrigsfly (der er flere daglige afgange fra Manila til Cebu). Alternativt, og hvis du har tiden til det, kan du gøre denne del af rejsen til en lige så stor del af det samlede eventyr: Rejs langsomt ned gennem landet med busser og både, lær folk at kende på vejen, få nogle fantastiske naturoplevelser gennem de frodige landskaber bestående af vilde rismarker, små landsbyer og flotte bjergområder. 

Men nu til det ultimative eventyr...

1: Prøv at rapelle eller spring fra vandfald i MoalboalOplev de tropiske vandfald i Moalboal

Montaneza Falls er et sted, du gerne vil opleve med stil! Tag fra vandfald til vandfald, og spring de 15 meter ned i ferskvandspølen - du kan også rapelle fra endnu højere vandfald, hvis du er frisk! Hvis du vil opleve de smukke landskab på en anden måde, kan vi anbefale, at du tager en kanotur. Advarsel: Hvis du kaster dig ud i ovenstående, er du garanteret et vildt adrenalinrush! Vent... er det en advarsel eller lokkemiddel? 

2: Oplev den fascinerende verden ud for MoalboalSnorkeling i Moalboal

Moalboal er virkelig nice, men du har ikke set det hele, før du tager en tur under havets overflade. På med snorkeludstyret og tag på pænt besøg hos de mange farverige fisk og koralrev, som du finder i alle farver, størrelser og udformninger. Moalboal er desuden berømt for at være hjemsted for en gigantisk mængde af sardiner. Det er virkelig en vild oplevelse.  

3. Tag på ø-hop omring jomfruelige Bantayan

Bountystrande omkring Bantayan

Ø-hop er en glimrende mulighed for at udforske de unikke omgivelser omkring Virgin og Hilantagaan Island. Få en ægte bounty-oplevelse på de vildeste uberørte strande på de mange små øer omkring Bantayan. Og bare rolig, hvis fristelsen bliver for stor, så skal du nok få mulighed for at tage en dukkert i det krystalklare vand.

4. Udforsk den smukke ø, Panglao!

Explore beautiful Panglao Ok, lad os lige tage den med ro i et øjeblik... Nyd en hel dag med en blanding af afslapning på stranden og udforskning af Panglao, mens du ind imellem tager en velfortjent og rolig dukkert i det lækreste hav. Lyder det for kedeligt? Jamen, så er der heldigvis også masser af vandsportsaktiviteter, som du kan kaste dig ud i på denne tropiske paradis-ø. Hvad venter du på?

5. Lær stand-up-paddeling i LobocLær at betjene et stand-up paddleboard i Loboc

Nyd områdets smukke omgivelser på floden Loboc med en dag på et stand-up-paddle-bræt (SUP). Det er en glimrende måde at opleve dette smukke område, og i øvrigt en god måde at teste dine balanceevner.

Er du tørstig efter mere?

Er du tørstig efter mere?
Tjek alle detaljerne for denne tur her. Læs hele turbeskrivelse, stop med at drømme og start planlægningen - Filippinerne venter!
Læs mere

Har du ikke fået nok af det tropiske hav?

Har du ikke fået nok af det tropiske hav?
Hvad med at tilføje dykning og frivilligt arbejde til din rejseplan? Og hvis du har svært ved at gennemskue, hvad din indsats som frivillig virkelig gavner, så læs mere om projektet her!
Læs mere!

Hvordan kommer du til Filippinerne?

Hvordan kommer du til Filippinerne?
Book fleksible flybilletter med Qatar Airways, og for at gøre rejsen til Filippinerne nemmere og endnu mere behagelig, kan du booke en ankomstpakke også. Så er transport fra lufthavnen og din første overnatning på plads!
Læs mere

 

Har du spørgsmål? Så bare send dem vores vej, så sender vi brugbare svar, gode tips og anbefalinger i din retning. 

Er det et 'ja tak' til Filippinerne?
Skriv til os

 

Kontakt