Se at komme af sted, Filippinerne venter!

Se at komme af sted, Filippinerne venter!

Medmindre du planlægger at bruge ferien derhjemme, kommer du til at skulle brug en eller anden form for transport til din feriedestination. Nu må du ikke misforstå os, du kan sagtens være eventyrlysten og kulturel derhjemme; Du kan jo slå op på en ny side i kogebogen, vælge en ny playlist på Spotify eller skrue varmen i radiatoren op på max... Ej, hvem prøver vi at narre? At rejse er altid den bedste løsning. Altid.

Denne gang har vi indstillet kompasset efter Filippinerne. Ikke at det asiatiske land har behov for ekstra opmærksomhed. Bare dét, at landet eksisterer bør putte Filippinerne på enhver backpackers ønskeliste. Men hvordan kommer du til Filippinerne, og hvordan får du den bedste start på eventyret?

Oplev Filippinerne med KILROY

Få en behagelig flyvetur  

Lad os være helt ærlige, flyveturen er jo bare transport til og fra rejsemålet, men når det så er sagt, så har dit valg af flyselskab og rute indflydelse på blandt andet din fleksibilitet, hvis du ændrer rejseplaner undervejs, og på din mulighed for at få slappet af, inden eventyret for alvor begynder. Med andre ord; dit valg har indflydelse på hvor god en start på rejsen, du får!

Flyselskabernes regler og vilkår kan være svære at gennemskue, det ved vi! Så for at gøre tingene så simple som mulige, er der her et bare nice-to-know informationer om Qatar Airways' studie- og ungdomsbilletter:

  • Du kan ændre billetten både før og efter afrejse. Du skal blot bruge vores online billetændringsformular. Ændringerne er, selvfølgelig, altid afhængig af, om der er ledige pladser på flyet. Men i det mindste ved du, at der ikke er nogle begrænsninger i forhold til at ændre planen undervejs med Qatar Airways' studie- og ungdomsbilletter. 
  • Billetterne bliver ikke dyrere på grund af fleksibiliteten. Rent faktisk, er priserne for studie- og ungdomsbilletterne ofte lavere end de normale billetter.
  • Alle under 30 og alle med et gyldigt ISIC kort kan købe disse studie- og ungdomsbilletter.

Få en blød start i Manila med en ankomstpakke! 

Hvis der er én ting, der kan være træls når man ankommer til en storby i Asien efter en længere flyvetur, så er det, når man skal starte opholdet med at diskutere taxipriser med en chauffør, så snart man har forladt terminalen. 

Slap af, og lad os klare planlægningen for dig. Book en ankomstpakke, og få en blød start på dit ophold i Filippinerne. Helt seriøst! En ankomstpakke indeholder transport fra lufthavnen til Z Hostel i Makati, et af de fedeste områder i Manila. Her har du naturligvis en overnatning inkluderet, ligesom du får morgenmad dagen efter - dermed er du for alvor klar til at starte dit eventyr. Du kan læse mere om denne ankomstpakke her!

Hvis du ikke er i humør til at sniksnakke hele flyveturen væk, så er Z Hostels legendariske tagterrase et glimrende sted at finpudse dine smalltalk-skills. Her møder du backpackere fra hele verden, og du kan nyde udsigten over Manila med en kold øl og en masse nye bekendtskaber. Det er hér, at dit eventyr rigtigt begynder.

Book dit fly og din ankomstpakke

Pakken inkluderer:

  • Fleksible studie- og ungdomsbilletter med Qatar Airways CPH-MNL-CPH
  • Transport fra lufthavnen til Z Hostel
  • 1 overnatning på Z hostel 
  • Morgenmad på hostellet

Fly fra CPH-MNL-CPH & ankomstpakke

Fra DKK 5.549
Fly fra CPH-MNL-CPH & ankomstpakke
Qatar Airways til Filippinerne
Hop ombord på flyet, stræk benene i Doha og kom godt fra land, når flyet ankommer til Manila i Filippinerne. Her venter din transport til Z Hostel, hvor du får en overnatning samt morgenmad. Så får du den bedste start på dit eventyr!
Få mere info eller book pakken her!

Bemærk! Flypriserne varierer afhængig af sæsonen, du vælger at rejse i. Du kan få den præcise pris på dine rejsedatoer ved at kontakte en af vores rejsekonsulenter. 

Hvad så nu?

Ved du endnu ikke, hvad du skal lave i Filippinerne? Så er det godt, at vi har masser af idéer. Hvad med et eventyr, der indeholder masser af aktiviteter til vands? Eller et ophold som frivillig på dette marineprojekt, hvor du får lov at dykke hver eneste dag? 

Skriv til vores rejsekonsulenter for at få endnu flere forslag og insider-tips.

Lokker Filippinerne?
Skriv til os!

 

Flyv med Qatar Airways til Filippinerne 

Kontakt