Og det mest chilleren ferieminde er...

Og det mest chilleren ferieminde er...

Endelig kan vi løfte sløret for vinderen af april måneds Instagramkonkurrence, hvor vi bad jer om at dele jeres mest chilleren ferieminde med os på KILROY Danmarks Instagram.

509 chilleren feriebilleder blev det til - og det har virkelig været en sand fornøjelse at tage et 'trip down memory lane' sammen med jer og jeres bud på det mest chilleren rejseminde; Fra dovne dage i en hængekøje under palmeskyggen, til max chilleren timer ved poolen eller på dyreryg gennem junglelivet eller ørkenen - der har været mange fantastiske bud! Du kan se dem alle på #kilroysurfandchill

Men vi skal jo finde én vinder, og selvom alle bud var helt fantastiske på hver sin måde, var der ét ferieminde, som vi simpelthen ikke kunne få øjnene fra. For hvad kan i sandhed være mere chilleren end at sidde på sit surfboard og vente på den perfekte bølge, mens solen går ned i horisonten og verden stilner hen? Ikke så meget, hvis du spørger os! Og derfor er valget selvfølgelig faldet på... (drum roll!):

@sofiebreindahl der har delt dette vidunderlige ferieminde med os:

Instagram winner 2017 #kilroysurfandchill

Stort tillykke til Sofie, som har vundet et surfophold for to personer på Lapoints surfcamp i Ericeira, Portugal. Vi har talt med Sofie, som glæder sig til at hende og veninden Maja endnu engang skal prøve kræfter med surfing og chille på ægte surfer manér. 

Vil du se flere chilleren ferieminder?

Har du fået smag for den afslappede livsstil og vil se flere ferieminder? Så læn dig tilbage og tag et lækkert scroll gennem deltagernes ferieminder på KILROYs Instagram.

Har vi givet dig rejsefeber?
Så skriv til os
Kontakt