Så meget bidrog frivilligprojektet i Filippinerne med i 2016!

Så meget bidrog frivilligprojektet i Filippinerne med i 2016!

Dykning er en af de fedeste ting du kan tage dig til, når du rejser. Det gælder især, hvis du befinder dig i Filippinerne. Her møder du en helt anden verden, når du bevæger dig under havets overflade. En verden så smuk og fuld af liv! 

At have muligheden for at bidrage til et sundere havmiljø, en bevarelse af den fantastiske biodiversitet og de farverige koralrev og havlandskaber samt at kunne støtte op om lokale samfund, der på den ene eller anden måde er afhængig af havet, er både et privilegie og et ansvar, man børe være bevidst om.

Arbejd som frivillig på frivilligprojektet i Filippinerne
Mød andre frivillige fra hele verden

Alle kan bidrage på hver sin måde: Fyld din vandflaske i stedet for at købe en ny (mange steder i verden ender plastikken desværre i havet), brug koralvenlig solcreme, og lad være med at røre noget, når du snorkler og dykker. Hvis du har tid og lyst til at bidrage endnu mere, kan du overveje et ophold på dette marinekonserveringsprojekt i Filippinerne. 

I 2016 havde vores indsats en stor indflydelse lokalt

Nogle gange kan det være svært at overskue, hvilken effekt indsatsen har i det store billede. Der findes ikke et frivilligprojekt, der alene kan ændre verden over natten, men der kan stadig gøres meget rundt om i verden.

Kombinér dykning og frivilligt arbejde i Filippinerne - KILROY
Dette kan blive din arbejdsplads hver dag, mens du arbejder på frivilligprojektet!

Det frivillige arbejde bidrager, sammen med andre projekter naturligvis, til en klar forbedring af regionens økosystem. I hårde facts, er dette hvad vi (og her mener vi både dig og os) har bidraget med i Filippinerne i 2016. 

  • 70 frivilige, der sammenlagt har arbejdet frivilligt i 2314 dage på marinekonserveringsprojektet.
  • De frivilliges tilstedeværelse og arbejdsindsats har sikret et fast job til 20 sea rangers i lokalområdet.
  • Der er blevet bygget et vagthus til at beskytte de udsatte udsatte marineområder i lokalområdet. 
  • Der er blevet plantet tusindvis af mangrovetræer.
  • Flere beskyttede marineområder er blevet genskabt til deres oprindelige stand.
  • Mange tons affald er blevet fjernet fra havet.

Hvis du, eller nogen du kender, har været frivillig i Filippinerne og arbejdet på marinekonserveringsprojektet, kan I godt være stolte over de flotte resultater indsatsen har båret med sig. 

Hvis du også gerne vil være med til at bidrage aktivt til lokalsamfundet, som dette projekts tilstedeværelse medvirker, så læs mere om projektet. 

Vil du vide mere om frivilligprojektet?

Vil du vide mere om frivilligprojektet?
43 dage
Få mere information om marinekonserveringsprojektet i Filippinerne. Hvad, hvor, hvordan, hvor længe? Læs mere her, book og tag af sted på et af de fedeste eventyr, du formentlig kommer til at opleve.
Læs mere


Hvis du har nogle spørgsmål om projektet, eller er interesseret i andre frivilligprojekter enten i Filippinerne, eller andre steder, så send os en mail. Så kvitterer vi med de bedste svar på dine spørgsmål og tips til din rejse. 

Er du blevet nysgerrig?
Skriv til os!
Kontakt