Sommerferietip: Surfcamp i Alentejo

Sommerferietip: Surfcamp i Alentejo

Har du lyst til at gøre noget lidt udenom det sædvanlige denne sommer? Tag med på vores nye surfcamp i smukke Alentejo i Portugal! Her kan du surfe dagen lang og hænge ud med andre unge!

Alentejo - et hemmeligt surferparadis

Tæt på Algarvekysten, og blot 2,5 timers køretur fra Lissabon, findes idylliske Alentejo - det perfekte sommerferiested for dig, som elsker at surfe. Uanset hvilket surferniveau, du har, så finder du gode forhold langs de mange lange strande i området. 

Alentejo er et roligt og afslappet sted, langt fra storbyens hektiske trafik, menneskefyldte gade og ucharmerende shoppingcentre. Der er meget få, der kender til området, og derfor får du mulighed for at opleve det autentiske Portugal.

Når du ikke er i gang med at udvikle dine surferfærdighederpå havet, kan du nyde det traditionelle portugisiske køkken eller besøge de hyggelige landsbyer i lokalområdet. Du kan også tage en slapper ved poolen sammen med de andre unge i surfcampen. Om aftenener der fælles aftensmad, enten ved campen eller ved fælles besøg på en lokal restaurant.

Hvad er inkluderet?

  • 7 overnatninger på Villa Idilico med morgenmad
  • Surfudstyr i 7 dage (våddragt og surfbræt)
  • Surfundervisning (5 x 2 timer)
  • 2 yoga-sessions

    Kan tilkøbes:
  • Transport tur/retur fra Lissabon (Dette er ikke inkluderet i pakken, men kan tilkøbes mod yderligere betaling)

Hvordan er surfcampen?

Du og de andre campdeltagere bliver indlogeret i Villa Idilico, der har en landlig og rustik stil med en fantastisk udsigt over stedets smukke have og dertilhørende swimmingpool. Alle værelserne er pæne og rummelige, og om morgenen kan du glæde dig til at stå op til en lækker morgenmad, blandt andet bestående af friskpresset appelsinjuice fra havens egne appelsintræer. Det er ikke for ingenting, at stedet hedder Villa Idilico!

Hvordan komme du til Alentejo?

Det nemmeste er helt klart at flyve til Lissabon og køre til Alentejo. Vi kan hjælpe dig med både flybilletter til Portugal og lejebil. Hvis du ikke har lyst til at leje bil, kan vi også arrangere transport til og fra Lissabon mod ekstra betaling. Shuttlebussen går tre gange dagligt.

  • Fra Lissabons lufthavn: 11:00, 15:00 & 18:00
  • Fra Alentejo: 05:00, 11:00 & 15:00

 

Sommer på surfcamp i idylliske Alentejo?
Skriv til os
Kontakt