• jun26

  9 dage med surf, chill og adventure i Costa Rica

  Hvis du er til smuk natur, lækre strande, surfing og en kold øl om aftenen, så kan vi godt anbefale dig at rive en uge ud af kalenderen, sætte dig i flyvemaskinen mod Costa Rica og så ellers bare nyde dit ophold på surfcampen i Santa Teresa sammen med andre unge! Hvis du planlægger en længere rejse i området, kan du selvfølgelig også bare vælge at gøre surfcampen til en del af din større rundrejse. Uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig på vej!

  Hvad er der inkluderet i pakken?  Inden vi giver dig den uddybende beskrivelse af turen, kan du da lige se, hvad der er med i pakken:

  Lufthavnstransfer plus 1 x overnatning i San José Transfer fra San José til Santa Teresa 7 x overnatning i surfcampen 7 x morgenmad 7 x brunch 7 dages leje af surfudstyr (våddragt og surfbræt) 5 x 2 timers surfunder... Læs mere
 • jun26

  Vild rundrejse i Mellemamerika: 5 lande på 18 dage!

  På denne episke rundrejse kommer du igennem hele 5 lande på 18 dage sammen med andre unge! I besøger Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras og Guatemala. Der kommer fart på, er du klar?

  Hvis du er typen, der godt kan lide at rejse rundt blandt de lokale, og som kan lide et anderledes eventyr, så er ... Læs mere
 • jun22

  Rejs rundt i Mellemamerika og lær spansk samtidig!

  Har du nogensinde overvejet at tage til Mellemamerika, men altid følt, at sproget var en barriere? Så kan du godt tro om, det er tværtimod et glimrende argument for, at du bør tage af sted.

  Der er så mange muligheder, hvis du gerne vil lære spansk. Du kan vælge at være det samme sted i 4 uger, men vi har e... Læs mere
 • jun15

  Quiz: Hvor godt kender du Mellemamerika?

  Måske har du allerede rejst rundt i Mellemamerika, eller måske er du en klassisk Bezzerwizzer, der bare ved alt om alt. Uanset hvad, så tag udfordringen op, og se, hvor meget du rent faktisk ved om Mellemamerika.

  Kender du ikke meget til Mellemamerika? No problem, hvis du tager quizzen, kan vi garantere, at du lærer nogle cool f... Læs mere
 • jun12

  5 frivilligprojekter i Mellemamerika du bare MÅ opleve!

  Drømmer du om at få en oplevelse for livet, der virkelig skiller sig ud? Selvfølgelig gør du det! Tag et afbræk på din næste rejse til Mellemamerika og arbejd frivilligt på et af disse fem super fede projekter!

  Det er lækkert at rejse, og det er lækkert at opleve nye ting hver dag, men nogle gange... Læs mere
 • jun09

  5 grunde til at din næste rejse skal gå til Perhentian Islands og Tioman

  Du kender det godt, ik? Det er ved at være et stykke tid siden, du sidst har rejst. Det kribler i fingrene, og du kan ikke vente med at smække backpacken på ryggen, og sætte kursen mod lufthaven og nye eventyr. Men hvor skal turen gå hen? Lad os hjælpe dig lidt på vej!

  På den mal... Læs mere
 • jun06

  Næste destination på din bucket list: Mellemamerika!

  Trekking i bjergene, snorkling i det krystalklare Caribiske hav, afslapning på stranden... Hvis du er en rejsejunkie, der venter på en åbenbaring, så du kan få dit næste rejsefix, så er Mellemamerika din næste destination. Tjek denne drømmerute ud!

  Flyrute:

  Danmark – Mexico City – San Jose // Panama City ... Læs mere
 • jun06

  Dit næste eventyr? Backpacking i Mellemamerika!

  Mellemamerika: Stedet hvor du finder de smukkeste strande, tropiske regnskove, ældgamle mayaruiner, et vildt dyreliv og spændende kulturer! Mellemamerika har i sandhed meget at byde på, og der er ingen bedre måde at opleve det hele end ved at backpacke fra land til land.

  Hvis du gerne vil få den ultimative oplevel... Læs mere
Kontakt