9 dage med surf, chill og adventure i Costa Rica

9 dage med surf, chill og adventure i Costa Rica

Hvis du er til smuk natur, lækre strande, surfing og en kold øl om aftenen, så kan vi godt anbefale dig at rive en uge ud af kalenderen, sætte dig i flyvemaskinen mod Costa Rica og så ellers bare nyde dit ophold på surfcampen i Santa Teresa sammen med andre unge! Hvis du planlægger en længere rejse i området, kan du selvfølgelig også bare vælge at gøre surfcampen til en del af din større rundrejse. Uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig på vej!

Hvad er der inkluderet i pakken? 

Inden vi giver dig den uddybende beskrivelse af turen, kan du da lige se, hvad der er med i pakken:

  • Lufthavnstransfer plus 1 x overnatning i San José
  • Transfer fra San José til Santa Teresa
  • 7 x overnatning i surfcampen
  • 7 x morgenmad
  • 7 x brunch
  • 7 dages leje af surfudstyr (våddragt og surfbræt)
  • 5 x 2 timers surfundervisning
  • 2 x yoga-sessions 

Surf-eventyr i Costa Rica

Fra DKK 5.468
Surf-eventyr i Costa Rica
9 dage
Nyd den tilbagelænede atmosfære, kast dig ud i bølgerne og ny en kold øl med de andre unge i campen om aftenen. Livet er for fedt i Costa Rica. Læs mere og book turen her!
Se hele turen her!

Sådan kommer din uge sandsynligvis til at se ud:

Dag 1 - San José!
Efter du er blevet kørt til dit hostel af den ventende shuttlebus, kan du nyde en aften i Costa Ricas hovedstad. Byen har et pulserende natteliv, og eftersom næste morgen står på transfer fra San José til Santa Teresa kan du lige så godt nyde aftenen, du kan sove i bussen jo!Oplev San José i Costa Rica med KILROY

Dag 2 - Ankomst i Santa Teresa
Du forlader hostellet i San José tidligt om morgenen, sover i bussen og ankommer tidligt på eftermiddagen i Santa Teresa. Check ind i campen, hop i badeshortsene og tag en dukkert i det lækre Stillehav. Drik en øl med de andre unge i surfcampen om aftenen. Det fortjener du. 

Dag 3 - Undervisningen begynder!
Du har forhåbentlig holdt igen aftenen forinden, for du skal op klokken 7! Efter en let morgenmad starter den første omgang undervisning klokken 8. Vejret i området gør, at du får de bedste bølger om morgenen og i de sene eftermiddagstimer, hvilket er grunden til, at du bliver hevet ud af fjerene klokken 7. Efter undervisningen venter der dig en lækker brunch. Resten af dagen er til fri afbenyttelse; chill ved poolen, gå på opdagelse i området eller tag ud og surf på egen hånd med de andre!

Dag 4 - Surfcampen fortsætter ufortrødent
Dagen starter ud som dagen før. Tidligt op, let morgenmad og ud og fang bølgerne! Herefter gentages succesen med en lækker brunch. Herefter slapper du af et par timer, inden den står på yoga. Hvis kroppen er klar, så tag med på en eftermiddagssurftur, inden I returnerer til campen omkring 18.30. Det har været en hård dag med surfing, så det er okay... Du må gerne nyde en kold øl (igen).Surfing i Costa Rica | Surfing med KILROYDag 5 - Just another day in paradise...
Kan du mærke det? Du bliver mere og mere komfortabel med surfbrættet! Du har sikkert også allerede været oppe og stå på brættet samtidig med, at Stillehavets bølger har båret dig tilbage ind mod Costa Ricas lækre sandstrand!

Dag 6 - Du bestemmer tempoet
Der er ingen undervisning i dag, så du kan selv vælge, om du vil sove længe eller alligevel udfordre bølgerne fra morgenstunden. Dagen er oplagt til at besøge en nationalpark, køre på ATV i sandet eller tage på et jungletrek. Du kan selvfølgelig også finpudse din surfskills med lidt selvtræning. Op til dig.

Dag 7 - Tilbage til skolen, kammerat!
Lær at surfe i Costa Rica | Surfing med KILROY
Så er vi tilbage igen. Først morgenmad og så står den på surfundervisning igen fra morgenstunden. Surf som en pro, nyd brunchen og brug resten af dagen i forrygende selskab med de andre i campen; uanset om I slapper af ved poolen eller tager en tur i bølgerne.

Dag 8 - Sidste dag med surfundervisning
Nøglen til at blive rigtig god til noget er gentagelser. Hver dag kan du sikkert fornemme, at du bliver bedre til at læse bølgerne, hurtigere til at padle og bedre til at stå ordentligt på brættet. I dag er sidste chance for at lære de gode tricks fra de dygtige instruktører. Overvej en omgang eftermiddagsyoga i øvrigt!

Dag 9 - Adios amigo, medmindre...
Det er selvfølgelig altid muligt at booke endnu en uge i surfparadiset, hvis du ikke kan få nok. Hvis det ikke er tilfældet for dig, så kan du nemt købe dig til en plads i bussen tilbage til San José, eller måske tage på et nyt eventyr i denne del af Costa Rica. Der er masser af ting at tage sig til, uanset om du er til frivilligt arbejde, vilde naturoplevelser eller adventure-ture.  

Vil du lære at surfe i Costa Rica?
Ja tak! Jeg sender en mail asap!


Brug for yderligere inspiration?

Afslapning i surfcampen i Costa Rica
Når du ikke kæmper med Stillehavsbølgerne, kan du hænge ud her!

Surfing i Costa Rica
Costa Rica er den perfekte definitation på tropisk paradis!

Nyd aftenstemningen i surfcampen i Costa Rica
Var det noget med ægte lejrbålsstemning på stranden?

surf-costa-rica-yoga
Kast dig ud i en omgang yoga, mens du er i campen!

surf-costa-rica-goodfood
Costa Rica er kendt for at have lækker mad, og du bliver ikke skuffet i Santa Teresa!

Kontakt