Dit næste eventyr? Backpacking i Mellemamerika!

Dit næste eventyr? Backpacking i Mellemamerika!

Mellemamerika: Stedet hvor du finder de smukkeste strande, tropiske regnskove, ældgamle mayaruiner, et vildt dyreliv og spændende kulturer! Mellemamerika har i sandhed meget at byde på, og der er ingen bedre måde at opleve det hele end ved at backpacke fra land til land.

Hvis du gerne vil få den ultimative oplevelse, anbefaler vi, at du rejser overlands. Så hvorfor ikke joine os på denne 14-dages rejse, der tager dig fra Costa Rica til Panama City?  

Book mellem 06. & 30. juni 2017 og spar op til 1200 kr. på turen!

Salgsperiode: fra 6. juni 2017 til 30. juni 2017
Rejseperiode: fra
 1. september 2017 til 28. januar 2018

The Panama Experience

Fra DKK 6.370
The Panama Experience
14 dage
Få den ultimative oplevelse i Mellemamerika med denne tur! Ryst hofterne i San José, besøg en kaffeplantage i Boquet og ram bølgerne i Santa Calina! Det bliver et eventyr for livet!
Jeg vil vide mere!

The Panama Experience

Denne 14-dages adventure-tur tager dig hele vejen fra San José i Costa Rica og ned til det smukke Panama der er sidste stop i Mellemamerika, hvis kursen går mod syd. Du kommer til at få nogle fantastiske oplevelser sammen med andre unge backpackere. Tro os, når vi siger, at det er en oplevelse du vil værdsætte resten af livet!

Din rejserute:

Dag 1: San Josè

Besøg San José i Costa RicaTuren begynder begynder i Costa Ricas hovedstad, San José. Vi anbefaler, at du ankommer i San José i god tid - gerne et par dage i forvejen, så du har god tid til at udforske byen. Fun fact i San José er, at byen har røde taxier i stedet for gule taxier. Om aftenen liver byen helt op, og byens mange danse- og natklubber inviterer inden for - så du kan godt varme hofterne op på forhånd!

Dag 2 & 3: Puerto Viejo de Talamanca

Besøg Puerto Viejo de Talamanca in Costa Rica - KILROYFra San Josè rejser du til smukke Puerto Viejo de Talamanca på Costa Ricas caribiske kystlinje. Omfavn reggae-rytmerne og livsstilen og nyd de chilleren dage på stranden i dette tropiske paradis. Hvis du gerne vil være aktiv, så lej et surf- eller boogiebræt og kast dig ud i bølgerne!

Dag 4, 5 & 6: Bocas del Toro

Bocas del Toro i Panama | Mellemamerika med KILROY
På den fjerde dag krydser du grænsen til Panama og ankomemr i Bocas del Toro. Her finder du et vildt og grønt landskab, krystalklart vand og fantastiske dykker- og snorklingmuligheder. Bocas del Toro med de idylliske øer er virkelig smukke, og du må ikke misse Red Frog Beach, mens du er her! Seriøst... Don't miss it!

Dag 7 & 8: Boquete 

River rafting i Boquete, Panama - KILROY
Efter et par dage med afslapning i det smukke caribiske hav, er det tid til at udforske Panamas fastland. Du rejser tværs over landet til Boquete. Det er ikke for ingenting, at Boquete er kendt som adventure-hovedstaden i Panama. Tag ud og rafte, ride på hest eller trek i regnskoven. Boquete er i øvrigt et godt udgangspunkt for at besøge en af Panamas største kaffeplantager. 

Dag 9, 10 & 11: Santa Catalina

Surfing i Panama | Surfing med KILROY
Næste stop: Stillehavskysten og Santa Catalina. Selvom Santa Catalina var en velbevaret hemmelighed blandt surfere i mange år, men med årene er surf-spottet blevet stigende kendt for de glimrende surf-muligheder, og i dag bliver Santa Catalina anset som et af de bedste surfspots i hele Mellemamerika. Bortset fra det har Santa Catalina stadig formået at forblive uberørt af masseturismen, og stedet fremstår stadig som en afsides og hyggelig fiskerby. Nyd det mens du kan!

Dag 12, 13 & 14: Panama City

Rejser til Panama City | Mellemamerika med KILROY
Turen slutter i Panama City, hovedstaden i Panama. Panama City er måske én af de mest interessante byer i Mellemamerika med det helt perfekte mix af gammelt og moderne, et pulserende natteliv, gode shoppingmuligheder og sidst, men ikke mindst, den verdenskendte Panamakanal!

Vil du backpacke i Mellemamerika?
Skriv til os!
Kontakt