Næste destination på din bucket list: Mellemamerika!

Næste destination på din bucket list: Mellemamerika!

Trekking i bjergene, snorkling i det krystalklare Caribiske hav, afslapning på stranden... Hvis du er en rejsejunkie, der venter på en åbenbaring, så du kan få dit næste rejsefix, så er Mellemamerika din næste destination. Tjek denne drømmerute ud!

Flyrute:

Danmark – Mexico City – San Jose // Panama City – Danmark


// = Mellem San José og Panama City rejser du på denne 14 dages adventure tur: "Panama Experience".

Denne drømmerejse igennem Mellemamerika starter i Mexico City, hvor du får mulighed for at blive en del af det pulserende liv blandt de lokale i en stor, stor by! Smag den lokale øl, Modelo, inden rejsen går til San José i Costa Rica, hvor du kommer på en vanvittig fed 14 dages rundrejse hele vejen til Panama City. Her kan du slappe af og få genopladet batterierne ved nogle af de vildeste strande i Mellemamerika, inden turen går hjem igen.

1. Mexico City

Uanset om du er til strand, adrenalin eller storby, så er hovedstaden, Mexico City, et glimrende udgangspunkt, når du skal udforske Mexico. Der bor mere end 20 millioner i byen, der er én af de største i verden. Du kan besøge utallige kirker, museer og historiske landemærker, tage en vandretur i den enorme Chapultepec Park og lær om Mexico Citys spændende historie. Når du bliver træt af storbylivet, den heftige trafik og de mange mennesker, kan du tage på eventyr på egen hånd i Mexico. Besøg evt. de mange omkringliggende koloni-stader eller tag et break på en af landets utallige bountystrande.

2. San José, Costa Rica

Helt ærligt, Costa Rica er et nok et af fedeste backpackerlande i verden. Costa Ricas pulserende hovedstad, San José, er det naturlige startsted, når du skal opleve det tropiske paradis, som landet er. Det er fra San José at turen går mod Panama City, men inden da anbefaler vi, at du tager på opdagelse i regnskoven, ved stranden og til vulkanerne, ja, Costa Rica har virkelig det hele!

3. San José - Panama City

Fra San José starter rejsen mod Panama City, hvor du undervejs vil opleve den ikoniske Panamakanal. Turen tager 14 dage, og du kommer blandt andet forbi de smukke strande på både Stillehavskysten og langs det Caribiske Hav, du rejser igennem det bjergrige landskab med de frodige regnskove, får stillet sulten i det delikate mellemamerikanske køkken og kan nyde de stille rytmer på en strandcafé i Panama. Læs mere om denne fortryllende 14-dages tur nedenfor.

Her er den: Drømmeturen gennem Costa Rica og Panama

Fra DKK 14.450
Her er den: Drømmeturen gennem Costa Rica og Panama
14 dage
Få det fulde overblik over denne 14-dages tur gennem Costa Rica og Panama. Du får alt fra smukke strande til cool aktiviteter undervejs. Denne tur har det hele!
Læs mere

 

4. Panama City

Her finder du den: Den legendariske Panamakanal! Det er et absolut must see, når du rejser i denne del af verden, og er selvfølgelig en del af denne tur. Efter at have oplevet denne fantastiske kanal, der hvert år er genvejen mellem Caribien og Stillehavet for godt 14.000 skibe, kan du tage på opdagelse i Panama City. Besøg nogle af de mange historiske bygninger, få shoppet lidt eller slap af på stranden, inden byens natteliv lokker, når mørket er faldet på. Vi kan anbefale en magarita, de særligt gode i Panama City!

Salgsperiode: fra 06. juni 2017 til 30. juni 2017
Rejseperiode: fra 01. september 2017 til 28. januar 2018
 

Interesseret?

Hvis du har nogle spørgsmål angående denne rejse (eller enhver anden rejse for den sags skyld), er du altid velkommen til at skrive til os, så kvitterer vi med et godt råd eller to. Ses på stranden!

Er du klar til at krydse Mellamamerika af din Bucket list?
Kontakt os
Kontakt