Rejs rundt i Mellemamerika og lær spansk samtidig!

Rejs rundt i Mellemamerika og lær spansk samtidig!

Har du nogensinde overvejet at tage til Mellemamerika, men altid følt, at sproget var en barriere? Så kan du godt tro om, det er tværtimod et glimrende argument for, at du bør tage af sted.

Der er så mange muligheder, hvis du gerne vil lære spansk. Du kan vælge at være det samme sted i 4 uger, men vi har en lidt federe mulighed til dig... Tjek filmen ud, inden vi fortsætter:


The Travelling Classroom - Rundrejse mens du lærer spansk!
Eventyret starter i Panama City - en af de fedeste byer i Mellemamerika. Vi anbefaler, at du ankommer et par dage før rundrejsen begynder, så du kan få de mange fede oplevelser i byen med. Du kommer naturligvis forbi den verdensberømte Panama Kanal, får et madlavningskursus og du lærer at danse salsa, merengue og bachata - det skal man jo, når man er på disse kanter. 

Efter et par dage i Panama City skal du på sejltur til San Blas-øerne, og du kan godt glæde dig. Ord er nærmest overflødige her, så vi vil hellere forkæle dig med nedenstående billede, så du ved, hvad der venter dig!

San Blas-øerne i Panama er paradis!
Er du klar til paradis?

Det gode ved The Travelling Classroom er, at du ikke bare bliver god til spansk, du bliver også god til at leve den latinske livsstil!

Welcome to the jungle!

I den næste uge skifter du omgivelser fra storby og bounty i Panama City og San Blas-øerne til tropisk jungle i Boquete! Spanskundervisning i junglen
Glæd dig til at lære spansk i Boquetes jungle!

Du kommer hurtigt til at opleve, at hvor afslappet stemningen er på rundrejsen, og efter en lærerig dag med spanskbøgerne i hænderne kan du chille i hængekøjen i campen. Klimaet er lidt køligere i Boquete, så når du har brugt en uge på at lære spansk, zipline, lave mad, danse og bare generelt fyre den af med dine klassekammerater, er det igen tid til leve det søde liv ved vandet. Turen går nu til Bocas del Toro!

panama-bocas-del-toro
Bocas del Toro... Vi kan ikke afvise, at du får lyst til at blive for altid!

Der findes nogle steder i verden, hvor backpackere planlægger at rejse til for et par dage, men ender med at blive i laaaaaang tid. Sådan et sted er Bocas del Toro! Du kommer hurtigt til at opleve den fede backpackervibe, og hvis vi skal nævne et par fede ting du kan tage dig til: svøm med delfiner, tage ud og dykke, fest med de andre backpackere, besøg de smukke øer & strande og selvfølgelig... Lær spansk!

Panama er blot ét af flere fantastiske lande i Mellemamerika. Med the Travelling Classroom kommer du også igennem Costa Rica. På nuværende tidspunkt er du sikkert allerede godt med hvad angår det spanske sprog, og så kan du nemmere kommunikere med de lokale Ticos nu! 

Turen går nu til Turrialba - et naturparadis, hvor du kan opleve Pacuare-floden, tropisk regnskov, tæt jungle, et vildt dyreliv og smukke bjerglandskaber.

Regnskoven i Costa Rica
Regnskoven i Costa Rica er tropisk, smuk og intens.

 

Her står den på en uge med spanskundervisning, dans og naturligvis udforskning af det smukke lokalområde. Det er også her, at Travelling Classroom-eventyret slutter, og der bliver arrangeret en fed fest, hvor I kan tage ordentlig afsked med hinanden - men hvem ved, måske har du fundet en ny rejsebuddy eller to?

Du har i hvert fald fået spanskkundskaber, der bør række til endnu flere eventyr i Mellemamerika!

Kontakt