Vild rundrejse i Mellemamerika: 5 lande på 18 dage!

Vild rundrejse i Mellemamerika: 5 lande på 18 dage!

På denne episke rundrejse kommer du igennem hele 5 lande på 18 dage sammen med andre unge! I besøger Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras og Guatemala. Der kommer fart på, er du klar?

Hvis du er typen, der godt kan lide at rejse rundt blandt de lokale, og som kan lide et anderledes eventyr, så er den her rundrejse i Mellemamerika lige noget for dig.

18 dages rundrejse i 5 lande!

Fra DKK 8.155
18 dages rundrejse i 5 lande!
18 dage
Du får 18 hæsblæsende dage gennem 5 af Mellemamerikas fedeste lande. Se hele ruten og book turen her!
Læs alt om turen her!

Du kommer forbi 5 af de fedeste backpackerlande, og præcis hvad du kommer til at opleve, kan du læse her:

Costa Rica
Besøg vulkanen Arenal i Costa Rica

Eventyret starter i San José - hovedstaden I Costa Rica. Herfra bevæger I jer mod området La Fortuna, hvor der er mulighed for en masse fede aktiviteter som f.eks. river rafting, hiking op af vulkanen, Arenal, en dukkert i de varme kilder eller mountainbiking i de vildeste omgivelser. Fra La Fortuna tager i til Monteverde, hvor især ziplining i trætoppene er populært!

Nicaragua
Oplev den gamle koloniby Granada i Nicaragua

Efter Costa Rica går turen til Nicaragua, og første stop er vulkanøen Ometepe, der ligger i landets største sø, Lake Nicaragua (også kendt som Cocibolca). Her er der mulighed for hikingture til vulkanen eller en dukkert i det ferskvandet. Herefter går turen til den smukke gamle by, Granada. Tag på opdagelse blandt de mange historiske kolonibygninger, og nyd en aften ude sammen med resten af gruppen! Sidste stop i Nicaragua er strandbyen Poneloya, hvor I kan nyde den tilbagelænede livsstil for en stund.

El Salvador
Nyd solopgangen i smukke El Salvador

El Salvador er Mellemamerikas mindste land, men måske samtidig et af de smukkeste. I kommer først forbi den gamle koloniby, Suchitoto, hvor lækre delikatesser som f.eks. den fyldte tortilla, Pupusas, venter. Turen går derefter mod Ataco, der bl.a. er kendt for sine mange malerier på husene. Ruten mellem de to byer er helt fantastisk!

Honduras
De gamle maya-ruiner i Copan er et must visit

Det bliver til en kort afstikker til Honduras, hvor den gamle Maya-ruinby, Copan, venter. Copan er et historisk landemærke, og byen, der engang var hovedstaden i det et imponerende Maya-rige, vil give dig nogle mindeværdige billeder til din Instagramprofil - tro os! Husk et fuldt opladt kamera! 

Guatemala
Oplev antigua i Guatemala på rundrejsen

Rundrejsens sidste stop er Antigua i Guatemala. Igen en spændende koloniby, der byder på masser af historie og charme. Du kan bevæge dig ud i en omgang salsa, besøge et af de lokale communities eller tage på en historisk byvandring i de smalle karakteristiske mellemamerikanske gader og stræder.

Om rejsen slutter her, er op til dig. Der er masser af fede ting at opleve i Mellemamerika endnu og vi hjælper dig selvfølgelig gerne på yderligere eventyr. Smid os en mail, og så er du ét skridt nærmere drømmerejsen!

Er du klar til de fedeste 18 dage?
Ja, selvfølgelig!
Kontakt