• jul27

  12 nationalparker i USA du ikke må gå glip af

  USA har mange verdenskendte storbyer og attraktioner, men gør dig selv en tjeneste og tag et par dage i naturen og oplev landets mange fantastiske nationalparker. Der er nemlig rigtig mange af dem - hele 58 for at være præcis! Og den ene er mere spektakulær end den anden. Planlægger du et road trip i USA kan du glæde dig til nogle vilde og helt unikke naturoplevelser lige meget, hvor i landet du befinder dig. Her har vi listet vores top 12 national parker, som vi bestemt mener fortjener en plads på din bucket list! 

  1. Grand Teton National Park
  Grand Teton National Park finder du i Wyoming, ikke langt fra det berømte skisted Jackson Hole, og kun et par timer væk fra den endnu mere kendte Yellowstone National Park. Her mødes du af et majestætisk bjerglandskab med takkede bjergtoppe, som står smukt på... Læs mere
 • jul21

  6 steder du bare MÅ opleve i magiske New Zealand

  Det er altså ikke for ingenting, at Ringenes Herre blev optaget i New Zealand! Her finder du de vildeste landskaber, når du rejser rundt på Nord- og Sydøen. Vi giver dig her 6 steder, du bare MÅ besøge, når du cruiser landet tyndt i en camper!

  I New Zealand kan du på meget kort tid komme fra gletsjer til jungl... Læs mere
 • jul14

  De 10 hyppigste spørgsmål vi får i forbindelse med backpacking

  1. Hvordan kan jeg rejse jorden rundt på et stramt budget?  En klassiker! Mange drømme, men få penge. Bare rolig, vi har alle været der. Start planlægningen tidligt. Det behøver faktisk ikke være så dyrt at rejse jorden rundt, som du måske tror. Start planlægning og bestilling 8-10 måneder... Læs mere
 • jul06

  Sådan planlægger du din første backpackerrejse som en pro!

  Sådan! Så er det endelig blevet din tur til at komme af sted på den helt store backpackingrejse. Fedt for dig! Og vi kan lige så godt sige det, som det er... Vi er misundelige. Der er noget helt specielt over den allerførste backpackerrejse og de oplevelser, der følger med.

  Nå, lad os komme... Læs mere
Kontakt